Otakuk, Animések lenne kedvetek barátkozni velem? 17L
Figyelt kérdés
Kedvencem a Hősakadémia, Jujutsu Kaisen, Tokyo Ghoul Angels of Death, Dakaretai Otoko, Junjou Romantica, Hitorijime my hero, Love stage, de még rengeteg van. Tárnoki vagyok szóval jó lenne ha a közeliekkel tudnék barátkozni. Én tényleg egy őrült Otaku vagyok :) Azért próbálok hozzam hasonlókkal barátkozni mert amikor az én barátaim megtudták hogy Fujoshi vagyok meg Otaku elundorodtak tőlem és azt mondtak hogy undorító vagyok és hogy nem szégyellem magam. Hat nem. Úgyhogy akinek van kedve egy “romlott lánnyal barátkozni írjon 😂2022. febr. 7. 13:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!