Animések tudtok nekem mondani olyan animéket amik magukkal ragadtak titeket és mi után végig néztétek őket sokat gondolkodtatok rajtuk?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat és szép napot mindenkinek:)2016. jan. 29. 14:01
1/15 anonim válasza:
Berserk
Rainbow
Angel Beats!
Kaiji
2/15 anonim válasza:
Sword art online
death note
magi
nana
3/15 anonim válasza:
Mahou Shoujo Madoka Magica - Anno egy nap alatt néztem végig, aztán egy hétig gondolkodtam, hogy most ez tényleg mélyfilozófiai cucc vagy csak egy nagyon beteg LSD trippet néztem 5 órán keresztül...
4/15 anonim válasza:
Mirai Nikki
Tokyo Ghoul- Ez az a sorozat aminek az évadzáró részében olyat éreztem mint még soha egy sorozat- film- vagy anime végén. Utána egyszerűen nem tudtam magamhoz térni.
Hyouka
Psycho
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden válaszolónak és szép napot :)
2016. jan. 29. 16:46
6/15 anonim válasza:
Az kicsit nevetséges hogy elvileg ennyire megmozgat embereket egy TG féle slasher gore "horror" meg egy SAO féle incenst parádé. :D
7/15 anonim válasza:
FMA Brotherhood
Death Parade (ennél a gondolkodással inkább a világ paradoxonaiba mélyültem bele)
8/15 anonim válasza:
Shinsekai Yori
Még most is sokat gondolkodok rajta.
9/15 anonim válasza:
Mushishi
Usagi drop
Silver Spoon
07-ghost(de ennek a inkább a mangája)
Baccano
FMA Brotherhood
Black Lagoon
10/15 anonim válasza:
Amnesia
Nem egy megható anime, de elgondolkodtató.
Ráadásul érdekes egy olyan animét nézni, amiben gyakorlatilag a főhősnő neve se derül ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!