Animéseek! Nektek kb mennyi időbe telik megnézni egy animét? Többi lent
Hát elég változó.
Most pl az angels of death-ből (16 rész) már csak egy vagy két rész van hátra, de olyan szenvedősen unalmas minden pillanata, hogy szerintem sose fogom befejezni, pedig az első pár rész nagyon bejött.
A 12 részes animéket egy-két nap alatt végignézem. A 24 részesekre 3-4 nap megy el, feltéve ha nem unom meg.
Hosszabb animéket nem sokat láttam, de a death note-ból (első animem volt) napi két részt néztem meg, Hunterxhunter-t kevesebb mint egy hónap alatt végignéztem, átlagosan napi kb 5 résszel.
Óó, most nézem hogy hosszúakra voltál kivancsi.
Hát, attack on titan-t, amikor még csak a 4. Evad első feleig volt kint, asszem 1- 2 hét volt megnézni, de nem tudom pontosan
Ha már említették itt többen az FMA-t: nekem az durván egy hónap volt úgy, hogy az idő alatt a "sima" FMA-t és a Brotherhoodot is ledaráltam, kíváncsi voltam, hogy milyenek egymáshoz képest. A Narutót meg fillerek nélkül néztem meg, úgy kell érteni a cirka 3 hónapot.
1. válaszoló voltam.
Hát attól függ, hogy Attack on Titan, vagy Naruto hosszúságú.
A fénykori-énem válaszol, mostanában a legrövidebb animével is több mint egy hónapig vesződök, de kb egy éve, mikor nagyon be voltam lendülve, így nézett ki:
~12 rész - 1 nap
~24 rész - 2 nap
50-70 rész - 1 hét
720 rész (igen, Naruto) - nem tudom, még soha nem voltam képes végignézni. Hét év alatt eljutottam a Shippuden feléig. Nem nekem valóak a neverendingek...
gőzöm sincs mennyi volt
naruto már elégé a végét járta, mikor elkezdtem
de 85%ban narutot néztem, így gyorsan haladtam vele
pár hét vagy hónap
attack on titant pedig leginkább akkor néztem, mikor bejött a 3. évad, így azt elég gyorsan letudtam
de míg régen letudtam nyugodtan ülni animézni pár órára, most 2 epizódra is úgy kell szabadidőt keresnem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!