Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hardcore Naruto fanokhoz...

Hardcore Naruto fanokhoz lenne egy kérdésem ?

Figyelt kérdés
Esetleg valaki megtudná mondani hogy a Shippuudenben hol helyezkednek el pontosan a filler részek ? Hozzá jutottam sok sok év után az összes részhez 1 pack-ban és szeretném az 500 rész közül ki törölni az összes filler részt. Én csak 1x láttam ennek az animének minden részét, még annak idején mikor futott. Rengeteg mindenre nem emlékszem már tisztán ebből az animéből, de arra igen hogy a csütörtöki napokon a fillerek nagyon eltudták rontani a kedvem, az meg méginkább amikor a 2-3 hét után is filler jött de gondolom ezzel voltunk egy páran így :) Szóval szabadulni szeretnék a fillerektől, feltételezem hogy léteznek olyan hardcore fanok akik ilyen konkrétan pontosan le tudnák nekem ezt írni hogy pl. 90-92 / 145-149 / 250-255 stb. stb. részek azok fillerek. Nagyon szépen köszönöm annak aki segít.
ma 03:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!