Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Mégis, hogy tudtok...

Animések! Mégis, hogy tudtok ilyen rövid idő alatt végig nézni egy animét?

Figyelt kérdés

Sok mindenkitől hallom/olvasom, hogy egyik animéről ugrik a másikra, mert már befejezte az előzőt. Jó ez normális, csak most belegondoltam, hogy-hogy tudja végig nézni? És egyszerre ilyen sok részt?!

Most nem hozok példát fel, de hogy lehetséges: tanulás, családi és baráti kapcsolatok ápolása mellett, ilyen sok időt animékkel tölteni? És még nem is hoztam fel más hobbikat amikre szintén kéne szánni időt.

Aki ilyen gyorsan végez egy animével, hogy csinálja?

Nekem azért más igényeim is vannak. És azért jó elgondolkodni egy storyn és nem egyből másikba belecsapni.

2022. febr. 22. 17:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Én úgy, hogy jó ideje már szinte csak 12-24 részes rövidebbeket nézek. Nem szeretem a nevörending sóneneket. Kivétel a Black Clover, bár azt se egybe húztam le, hanem szépen beosztva.
2022. febr. 22. 17:55
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

tanulás csak utolsó éjszaka

családdal nem foglalkozok / nincs

barátok nincsenek

kapcsolatok nincsenek

...

csak viccelek, nyílván lehet valaki mondjuk ebből csak fél-egy órát szán rá, más dolog pedig alkalmanként van, nem kell velük mindennnap velük foglalkozni

2022. febr. 22. 18:16
 3/21 anonim ***** válasza:
99%
Egy 12 részes animét négy óra alatt meg lehet nézni.
2022. febr. 22. 18:57
 4/21 anonim ***** válasza:
87%

Én is rövidebbeket nézek általában, 12-24 rész (4-8 órányi). Vannak, akik már a 90-es évektől néznek animét. Én viszonylag kezdő vagyok, néhány éve nézek, de mind soriban, mind animemoziban kb 70-70 felett járok -ami nem sok, az ortodox animefanokhoz képest-, csak a végignézetteket tekintve. Ez lazán kivitelezhető néhány év alatt.

Van, aki hetente 20-25 órát animézik, mert EZ a fő hobbija.

Az átlag heti 2-3 sorozat végignézése a rövidebbekből.

Évente ez átlagosan kb 70-80 sorozat, vagy 50-70 sori, meg néhány animemozi.

Ahol én tartok, másfél év alatt eljut ide lazán, akinek ez az egyik fő hobbija, míg én -csak az aktív animenézéssel telt éveimet tekintve- kb négy év alatt jutottam el.

Gondolj bele, aki mondjuk már 20-25 éve animézik... Egyesek azt állítják, hogy már a néhány ezredik sorit nézték VÉGIG. Ez matematikailag nagyon is lehetséges mára. Pláne hogy Japán ontja magából az animéket.

2022. febr. 22. 19:44
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Még én vagyok, szóval a 70 sori + 70 mozi végignézve, ahol tartok, 4-5 aktív animés évem alatt akkor is lazán kivitelezhető, hogy ezeken felül kb 100 soriba belekezdtem, melyeket félbehagytam (többnyire a 3. / 5. részek körül).
2022. febr. 22. 19:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy, ahogy valaki meg sorozatokat néz. Introt és endeinget levágja, közben pár perceket át-átteker. Vagy ha ezek nem is, vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem igénylik/kevesebbet igényelnek családból és barátokból, más hobbikból. No meg ott vannak az olyanok mint én: az éjjeli baglyok. Én középsuli alatt mindig hajnali 1ig néztem animéket este 9től, az alvás rovására. Napi 4 órába 10 rész is elfér kényelmesen, úgy hosszabb animéket is ki lehet pörgetni pár hét alatt.
2022. febr. 22. 20:16
 7/21 Prime07 ***** válasza:
100%
Ez függ attól is kit mennyire köt le egy anime. Tapasztalatból mondom, hogy van olyan, hogy tetszik egy anime, de nem bírom hosszú távon nézni ezért elhúzódik akár egy hónapra. De ha valami nagyon megtetszik van hogy egy hétvégén egyben megnézek 12-18 rész egyhuzamban és nem veszem észre hogy ennyi idő eltelt.
2022. febr. 22. 21:17
 8/21 Prime07 ***** válasza:
100%
+ha csak napi 1 órát nézel akkor az egy héten már olyan 20-22 rész
2022. febr. 22. 21:18
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

nem a rövidebbek a lényegek hanem a többség nem most kezdte! emiatt heti szinten nézi az új részeket! hetente megjelenik kb 10 anime rész és akkor kb mindent néz! ja ez csak 200 perc ami meg 3 óra 20 perc! ez egy hétre bőven elfér!

egy új animésnek mindenképpen rá kell szánnia az időt! lehet mellette barátokkal találkozni meg minden meg ugyan úgy lehet tanulni is mellette! ha folyamatosan tanulsz akkor megint csak napi 1 óra és akkor már erős 4-es tanuló vagy... a barátokkal főleg suliban vagy ":D max hetente elmentek valahova és vagy suli után 1 órát max 2-őt... a hobbira sem szabad 1 óránál többet szánni (hobbi alatt lehet sportolni is)

én is megoldottam hogy edzés anime barátok tanulás...

volt hogy heti szinten mentünk olyan 4-5 órát flangálni mellette meg ment a 2 éves érettségi... mellette meg napi anime nézés

2022. febr. 23. 00:55
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nézd, ha hétköznap átlag napi 1 órát tudsz nézni, az kb. 3 rész naponta (hétköznap összesen 15 rész), ha hétvégén tudsz mondjuk mindkét nap 4-4 órát nézni, akkor az 12-12 rész. Ez 3 12 részes animének felel meg.

Nyilván nem arról van szó, hogy One Piece hosszúságú animéket pörgetnek az emberek.

"És azért jó elgondolkodni egy storyn és nem egyből másikba belecsapni."

Ez inkább attól függ, hogy milyen story-t nézel. Van amit simán lehet darálni.

Én pl. átszoktam arra, hogy ongoing animéket nézzek, így én tudok gondolkodni a részeken, mivel 1 hetet várok legalább a következőre. És így egyébként 3 hónap után egyszerre végzek kb. 20 animével.

2022. febr. 23. 09:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!