Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Mégis, hogy tudtok...

Animések! Mégis, hogy tudtok ilyen rövid idő alatt végig nézni egy animét?

Figyelt kérdés

Sok mindenkitől hallom/olvasom, hogy egyik animéről ugrik a másikra, mert már befejezte az előzőt. Jó ez normális, csak most belegondoltam, hogy-hogy tudja végig nézni? És egyszerre ilyen sok részt?!

Most nem hozok példát fel, de hogy lehetséges: tanulás, családi és baráti kapcsolatok ápolása mellett, ilyen sok időt animékkel tölteni? És még nem is hoztam fel más hobbikat amikre szintén kéne szánni időt.

Aki ilyen gyorsan végez egy animével, hogy csinálja?

Nekem azért más igényeim is vannak. És azért jó elgondolkodni egy storyn és nem egyből másikba belecsapni.

2022. febr. 22. 17:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Magamból indulok ki. Hétköznap nincs időm rá a suli miatt. Hétvégén szoktam általában. Olyankor 3-4 órát animézek -az kb 10-12 rész. Több, mint egy éve nézek animézek és 50-60 animét biztos láttam.

Kérdésedre válaszolva: Ha valaki jól osztja be az idejét, akkor mindenre jut idő Tanulás szempontjából elég a napi 2-3 óra tanulás, ahhoz hogy 4-es tanuló legyen az ember. Barátok szempontjából elég heti 1-2 találka.

2022. febr. 23. 16:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

4. Nek

Én kb fél éve nézek animét de valahogy amint vége egynak nem tudom másikat nézni! Valahogy zavar hogy nem ugyan azt az animét nézem amit megszerettem :( Ha újra el is kezdek kutatni új anime után vagy egy hónapba is bele tellit mire egy olyat találok,amit megnéznék! Te hogyan talalsz ennyi animét abban a műfalyban amit szeretsz? Én pl a romantikus iskolai animéket kedvelem mint mondjuk az MM! vagy a Nagatoro-san.

2022. febr. 23. 19:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy 20 részes animét megnézek 2 nap alatt ha nagyon tetszik és érdekel. De utánna nem kezdek egyből egy újat. Mint ahogy az előttem lévő és te is írtad, ha túlságosan megszeretek egy animét, beleélem magam és egy pár napig vagy hétig a "világában" maradok.
2022. febr. 23. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira tetszik nekem,akkor én inkább a nézését is elhúzom!

Mondjuk 12 napra. Minden este megajándékozom magam egy résszel XD

2022. febr. 23. 20:59
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
en Hétköznap nem szoktam csak hétvégén animézek reggel 6tol este 8ig, közben zabalok. Családdal nem szoktam foglalkozni, barátaim nincsenek, se egyéb emberi kapcsolataim szóval van időm.
2022. márc. 1. 15:37
 16/21 anonim ***** válasza:
32%
15-ös most jól érzed magad hogy kifiguráztad azokat akiket animéket néznek? Hidd el nem élettelen senkik csak mert rajzolt sorozatokat néznek.
2022. márc. 1. 16:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kifiguráztam. 16 vagyok szóval tényleg van időm. Animés vagyok en is.
2022. márc. 1. 16:31
 18/21 anonim ***** válasza:
67%

Úgy hogy nem alszol és az openingeket át ugrod.

^_^

2022. márc. 1. 18:48
 19/21 anonim válasza:
69%
Ha akarsz tanulni, családi és baráti kapcsolatokkat foglalkozni és aludni akkor mondj le róla hogy gyorsan befejezel egy animét😂
2022. márc. 5. 13:10
 20/21 anonim válasza:
100%
Persze hogyha érdekel az anime és nem túl hosszú 1-2 nap alatt kinézem de naponta kb.20-25-30 rész szoktam egy 12 részes animét simán ki lehet nézni 4 óra alatt. pld:1 nap 10 rész megnézel már a 10-dik nap meg van a 100 rész.
2022. júl. 29. 17:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!