Animések! Mégis, hogy tudtok ilyen rövid idő alatt végig nézni egy animét?
Sok mindenkitől hallom/olvasom, hogy egyik animéről ugrik a másikra, mert már befejezte az előzőt. Jó ez normális, csak most belegondoltam, hogy-hogy tudja végig nézni? És egyszerre ilyen sok részt?!
Most nem hozok példát fel, de hogy lehetséges: tanulás, családi és baráti kapcsolatok ápolása mellett, ilyen sok időt animékkel tölteni? És még nem is hoztam fel más hobbikat amikre szintén kéne szánni időt.
Aki ilyen gyorsan végez egy animével, hogy csinálja?
Nekem azért más igényeim is vannak. És azért jó elgondolkodni egy storyn és nem egyből másikba belecsapni.
Magamból indulok ki. Hétköznap nincs időm rá a suli miatt. Hétvégén szoktam általában. Olyankor 3-4 órát animézek -az kb 10-12 rész. Több, mint egy éve nézek animézek és 50-60 animét biztos láttam.
Kérdésedre válaszolva: Ha valaki jól osztja be az idejét, akkor mindenre jut idő Tanulás szempontjából elég a napi 2-3 óra tanulás, ahhoz hogy 4-es tanuló legyen az ember. Barátok szempontjából elég heti 1-2 találka.
4. Nek
Én kb fél éve nézek animét de valahogy amint vége egynak nem tudom másikat nézni! Valahogy zavar hogy nem ugyan azt az animét nézem amit megszerettem :( Ha újra el is kezdek kutatni új anime után vagy egy hónapba is bele tellit mire egy olyat találok,amit megnéznék! Te hogyan talalsz ennyi animét abban a műfalyban amit szeretsz? Én pl a romantikus iskolai animéket kedvelem mint mondjuk az MM! vagy a Nagatoro-san.
Ha annyira tetszik nekem,akkor én inkább a nézését is elhúzom!
Mondjuk 12 napra. Minden este megajándékozom magam egy résszel XD
Úgy hogy nem alszol és az openingeket át ugrod.
^_^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!