Animések! Nektek is MINDEN álmotok animés?
Konkrétan 10-ből 9-szer valamilyen szinten animéset álmodok🤣🤣 Nagyon viccesek általában, reggel jókat röhögök a legtöbbön, Viszont vannak nagyon izgalmas animés álmaim is, meg ijesztőek.
Amikor egyszer tudatosan álmodtam, meg akartam idézni a kedvenc karakterem hogy lefeküdjek vele, de álmomban lebeszélt az egyik barátnőm xD
Jajj, meg van olyan, hogy napokig egy karakterrel álmodok. Most is van egy szereplő aki 4-5 napja nem hagy békén, minden álmomban ott van, pedig nem kedvelem🤣🤣
Nektek is animes álmaitok vannak?
:ooo
Azt hogy? :O
Én filmeket egyáltalán nem nézek, viszont pl könyvet olvasni szoktam, meg sok más dolgot is csinálok ami nem animés, de mégis ilyen szarságokat álmodok
Najó, ez nagyon durva.
Akkor csak én vagyok ilyen elbaszott?😂
Baj van akkor az agyammal. Nem esik nehezére bármelyik szereplőt megjeleníteni álmomban.
De nemár...azt hittem másnak is ilyen sz*r agya van
Nem igazán.
Nagyon szeretem az animéket, de bőven van más dolog is amivel foglalkozok a mindennapokban. Ezek is előjönnek álmomban egyébként, csak éppen anime szereplők is megjelennek mellette🤔😂
Egy fos az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!