Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Nektek is MINDEN...

Animések! Nektek is MINDEN álmotok animés?

Figyelt kérdés

Konkrétan 10-ből 9-szer valamilyen szinten animéset álmodok🤣🤣 Nagyon viccesek általában, reggel jókat röhögök a legtöbbön, Viszont vannak nagyon izgalmas animés álmaim is, meg ijesztőek.

Amikor egyszer tudatosan álmodtam, meg akartam idézni a kedvenc karakterem hogy lefeküdjek vele, de álmomban lebeszélt az egyik barátnőm xD

Jajj, meg van olyan, hogy napokig egy karakterrel álmodok. Most is van egy szereplő aki 4-5 napja nem hagy békén, minden álmomban ott van, pedig nem kedvelem🤣🤣

Nektek is animes álmaitok vannak?

2022. febr. 1. 21:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Soha nem álmodtam még animéset, pedig többet nézek mint filmet.
2022. febr. 1. 22:11
 2/16 A kérdező kommentje:

:ooo

Azt hogy? :O

Én filmeket egyáltalán nem nézek, viszont pl könyvet olvasni szoktam, meg sok más dolgot is csinálok ami nem animés, de mégis ilyen szarságokat álmodok

2022. febr. 1. 23:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem még nem volt ilyen. Én nem tudnék álmomban belépni az anime világba. A rajzolás, a karakterek ezek mind olyan dolgok, amiket ugyan felidézni feltudok mégsem látom úgy a világot tudat alatt. Én épp azt szeretem az animében, hogy egy külön világ ahova úgy tudsz belépni ha nézel egy animesorit vagy filmet. Engem először pont ez varázsolt el. A sokfelesége és különc-sége.
2022. febr. 2. 01:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritka. Szerintem 2x volt animes almom.
2022. febr. 2. 06:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt még animés álmom, pedig már lassan 200 animét láttam
2022. febr. 2. 10:21
 6/16 A kérdező kommentje:

Najó, ez nagyon durva.

Akkor csak én vagyok ilyen elbaszott?😂

Baj van akkor az agyammal. Nem esik nehezére bármelyik szereplőt megjeleníteni álmomban.

De nemár...azt hittem másnak is ilyen sz*r agya van

2022. febr. 2. 11:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom csak az animékre vagy rákattanva, azért van.
2022. febr. 2. 11:16
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem igazán.

Nagyon szeretem az animéket, de bőven van más dolog is amivel foglalkozok a mindennapokban. Ezek is előjönnek álmomban egyébként, csak éppen anime szereplők is megjelennek mellette🤔😂

Egy fos az agyam.

2022. febr. 2. 12:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mindenkinek megvan a maga furcsasága akkor is amikor álmokról van szó, ne korbácsold magad miatta :D Nekem pl hetente többször vannak apokalipszis álmaim xd
2022. febr. 2. 14:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
nem csak te vagy elbaszva XD engem pl majdnem minden álmomba vagy megölnek vagy látok halált szóval már ketten vagyunk az agyi problémáinkkal
2022. febr. 3. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!