Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Nektek is MINDEN...

Animések! Nektek is MINDEN álmotok animés?

Figyelt kérdés

Konkrétan 10-ből 9-szer valamilyen szinten animéset álmodok🤣🤣 Nagyon viccesek általában, reggel jókat röhögök a legtöbbön, Viszont vannak nagyon izgalmas animés álmaim is, meg ijesztőek.

Amikor egyszer tudatosan álmodtam, meg akartam idézni a kedvenc karakterem hogy lefeküdjek vele, de álmomban lebeszélt az egyik barátnőm xD

Jajj, meg van olyan, hogy napokig egy karakterrel álmodok. Most is van egy szereplő aki 4-5 napja nem hagy békén, minden álmomban ott van, pedig nem kedvelem🤣🤣

Nektek is animes álmaitok vannak?

2022. febr. 1. 21:58
1 2
 11/16 Thunderfairy ***** válasza:
100%

Én ébren szoktam elképzelni animés világba magam mint erős harcművész aki rendelkezik Pyrokinézis képességel. Amikor régebben karatéztam meg a filmekből is a mozdulatokat gyakoroltam elképzeltem magam úgy mint egy Dragon Ball szereplő hogy én is leszek olyan erős mint Son Goku. Azok a régi szép idők. Egyébként ez az anime gondolkodás szerintem kitart mig csak élek.

42 F.

2022. febr. 3. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt animés álmom. Vagyis az sem az volt teljesen, de kapcsolatba hozható vele.

Az viszont, hogy neked 10/9 alkalomal animés álmod van, nekem gyanús, és nem hihető.

2022. febr. 3. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szoktak lenni animésálmaim, de ilyen 50-ből 1kb, szóval ilyen évi 2-10 animés álmom van. Azt nagyon furcsállnám, ha minden héten többször álmodnék anime karakterekkel.
2022. febr. 3. 13:36
 14/16 A kérdező kommentje:

12) Pedig igaz.

Ne úgy értsd hogy 100%-ig animés, de valami szereplő, valami képesség, valami helyszín mindig feltűnik.

De jó, legyen 10/8

2022. febr. 3. 14:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok gyakran animéket álmodok.Az 1001 közül

Pl.:Azt álmodtam hogy a Blood c osztályában vagyok jól érzem magam meg minden és egyszer csak meg halok egy szörny keze által. T_T

Másik

Egyszer azt álmodtam hogy a Saiki k reawakened animébe vagyok és én is egy médium lettem. Majd az iskolában Saiki Kusuot úgy pofán vágtam. Az azért volt mert nincsenek érzései és valamivel fel huzott.

Másik

Jujutsu Kasein animébe csöppentem és énis áttok ölő lettem épen találkoztam Sukunával de az úgy megijedt tőlem hogy Yuuji vissza változott. XD

Másik

Tokyo revengers animében voltam és én is egy tag voltam lány létemre. A harcban is bene voltam. Mikey bandájába voltam.

Aztán olyan jól szétvertem azoknak a képét.

És még 997 álom……

Nem tudom miért de én a legtöbb álmomban mindig elvertem mindenkit. XD

^_^

2022. febr. 3. 18:11
 16/16 A kérdező kommentje:

#11 Aaaa. Ezek olyan jók🤩

#15 Megijesztetted Sukunát XD

Nekem is rengeteg kedvencem van, de azok olyan krindzsek, hogy megkímélek mindenkit tőlük😇🙏

2022. febr. 3. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!