A magyaranime.hu oldalon hogyan kell legálisan letölteni az animéket??
Valahogy nem tudok rájönni, ha rámegyek az adott részre sem tudom letölteni, mert nincs ott, de ha rá megyek a letöltésekre ott meg csak azt mutatja mennyit töltöttem le, (esetemben 0) ha valaki tudja kérem írja le?
Remélem érthetően fogalmaztam
Nem lepődnék meg, ha egy idő után a legjobb fordító csapatok azt mondanák viszlát. Nem fordítunk többet.
Előbb magyaranime lopkodása most meg ez. Aztan ki tudja még mi lesz itt.
8-as - én volnék az 5-ös - senki sem tudott angolul alapból. A közoktatásból úgy kerültem 12 év angol tanulás után ki, hogy alig tudtam valamit. És akkor még nem volt propagálva így az interneten is tudsz tanulni.
Érdekeltek mangák, amik nem az a 2-3 hype darab volt, amit vittek fansuberek, majd jöttek a beértem a magyar fordítást, szerettem volna haladni. Szótáraztam. Baromi sokat. Nem volt könnyű, de szép lassan egyre több dolgoz nem kellett. A nyelvtan a mangákban általában nem túl komplex, ahogy animéknél sem (pedig a japán mennyire az tud lenni :D ) Így jutottam el oda, hogy egy idő után elszakadtam a hazai fansubtól. Azóta japán is tanultam, de ezt csak egy átlag mezei anime fannak azért nem javaslom, hogy élvezhesse az animéket.
Ha valaki erre nem hajlandó - már mint az angol tanulására - vagy nincs hozzá tehetsége, akkor viszont megtisztelhetné a fansubereket, hogy az ő oldalukon nézi. Mi is ezt tettük a 2000-es évek végén, 2010-es évek elején is.
Ezt nagyon is jól tetted.
Nem voltál így egy idő után egyetlen fordítóra utalva + így fejlődtél is :D
És igen jó dolog kitartani egy adott fansub csapat mellett aki számodra minőségi munkát dob ki.
Sajna vannak akik nem szeretnek nyelvet tanulni, vagy rosszul vágnak bele és megutáljál ezt. (lásd magyar oktatás. )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!