A magyaranime.hu oldalon hogyan kell legálisan letölteni az animéket??
Figyelt kérdés
Valahogy nem tudok rájönni, ha rámegyek az adott részre sem tudom letölteni, mert nincs ott, de ha rá megyek a letöltésekre ott meg csak azt mutatja mennyit töltöttem le, (esetemben 0) ha valaki tudja kérem írja le?
Remélem érthetően fogalmaztam
2022. márc. 15. 18:23
2/15 anonim válasza:
Alapból nem legális hogy fent vannak!:)
3/15 A kérdező kommentje:
hát ezt jó tudni
2022. márc. 17. 19:37
4/15 anonim válasza:
A magyaranime oldalon az indáról, megáról, és pl a videáról linkelik be az animéket. Szerintem nincs külön letöltési lehetőség.
Töltsd le külső progival. pl torch browser-el ;)
5/15 anonim válasza:
Alapból az egész oldal illegális. Lopják mások fansubját.
6/15 anonim válasza:
Így van ahogy a 5os írja. Nem is értem miert tamogatják az emberek őket. Rég a süllyesztőbe kéne őket baszni .
7/15 anonim válasza:
De a többséget sajnos ez nem érdekli. A fordítók meg dögöljenek meg szerintük.
8/15 anonim válasza:
Sajna ez így van. Akik nem tudnak Angolul azokat ez hol érdekli.
Ismerek jó pár anime fordítót. Van aki e miatt abba is hagyta/tervezi. Mert elege van, hogy lopjak a munkajat.
9/15 anonim válasza:
Most az Ai-gyerek van a terítéken. Ha nem tetszel neki, akkor meg letilt. Sajnos az a baj, hogy így nem emeli fel a nézőközönséget, hanem csak lehúzza még jobban a maga szintjére. Azzal veri magát, hogy már megjelenés után 10 perccel ki tudja rakni a feliratot, új profilokat csinál magának, amikkel bevédi magát, az OK-jelenség, meg az Athalea nevű csajszik adják alá a lovat. xD
10/15 anonim válasza:
Ki ez a Ai valaki?
Még nem igazan hallottam rola.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!