Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az ilyen anime gyerekmeséket...

Az ilyen anime gyerekmeséket miért nézik felnőtt emberek?

Figyelt kérdés
Nem lenne jobb valami értelmeset nézni? Engem nem zavar csak kérdezem.
2022. febr. 1. 21:35
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Neharagudj ha nem olvastam végig de már érkezett válasz. De azért köszönöm!
2022. febr. 5. 12:01
 42/42 Tevenyereggyarto ***** válasza:
91%

Nem azért írok még mert trollkodok vagy veszekedni akarok hanem mert reagálnék arra amit nekem címzel. Szóval:

“tiszteletben kell tartanod másnak a vélyeményét”

Kelleni nem kell, legfeljebb úgy illik. De ahogy írtam amiről írtam az pont nem vélemény kérdése.

“és nem kiabálhatod azt túl csak mert te nem így gondolod. Fòleg, hogy ez egy kérdezz-felelek oldal”

Nem túlkiabálni akarlak, hanem rámutatni arra ,hogy hibásan használsz egy fogalmat. Nem azért mert nem tetszik, hanem csak simán hibás amit állítasz s ennek semmi köze ahhoz ,hogy milyen fórumon vagyunk.

Mondok egy példát. Jön a kis Pistike aki nem szereti a párolt zöldségeket és a zöld kocsikat. Az úton sétálva meglát egy zöld kocsit majd megszólal ,hogy “fúj, párolt zöldség! Minek vezetnek ilyet az emberek?”. Te erre kicsit meghökkensz majd elmagyarázod neki ,hogy az egy autó és semmi köze a zöldségekhez. Erre Pistike kioktat ,hogy dehát ne próbáld már őt túlkiabálni csak mert nem tetszik a véleménye amit te köteles vagy tiszteletben tartani! A párolt zöldségek közt van brokkoli meg borsó is ami szintén zöld tehát egy és ugyan az mint a zöld kocsi! És ezt te tiszteletben kell tartsd meg ez egy beszélgetés alapja stb s ha nem tartod tiszteletben akkor csak veszekedni akarsz.

Szerintem igaza van Pistikének?

Helyesen használja a “párolt zöldség” kifejezést?

Neked muszáj tiszteletben tartanod azt amit mond annak ellenére ,hogy tudod ,hogy téved? Illetve miben nyilvánul meg ez a “tiszteletben tartás”? Abban ,hogy mindenképp egyet kell érts vele és nem szabad szólnod ,hogy hibásan használ szavakat?

2022. febr. 5. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!