Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az ilyen anime gyerekmeséket...

Az ilyen anime gyerekmeséket miért nézik felnőtt emberek?

Figyelt kérdés
Nem lenne jobb valami értelmeset nézni? Engem nem zavar csak kérdezem.
2022. febr. 1. 21:35
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Rendben, ha nem tudsz értelmeset írni inkább semmit köszönöm!
2022. febr. 3. 16:21
 32/42 anonim ***** válasza:
89%
Hiába törölték a válaszomat, amiben leirtam, hogy a kérdező troll, a kérdés pedig direkt azzal a céllal jött létre, hogy felháborítsa az anime kedvelőket, attól még így van..
2022. febr. 3. 21:41
 33/42 anonim válasza:
83%
A mese (inkább rajzfilm) elég széleskörű. Vannak azért elég durva animék ami nem kisgyerekeknek való. Azért mert nem színészek játsszák még nem jelenti azt hogy gyerekmese lenne. Másrészt ha az is lenne én is szívesen nézek meséket nosztalgiaként. Pl múltkor Pompomot néztem:D
2022. febr. 5. 10:11
 34/42 A kérdező kommentje:
Rendben de a kérdés nem az volt, hogy gyerekmese-e hanem az hogy miért nézik. Továbbra is gyerekmesének tartom.
2022. febr. 5. 10:25
 35/42 anonim válasza:
70%
Hát akkor ízlések és pofonok.Ha valaki még nem látott animét ne ítélkezzen. Én láttam már és rájöttem hogy nem az én világom. De ettől függetlenül ha valakinek tetszik miért ne nézhetné?
2022. febr. 5. 10:29
 36/42 Tevenyereggyarto ***** válasza:
79%

“Rendben de a kérdés nem az volt, hogy gyerekmese-e hanem az hogy miért nézik.”

Ezt már megválaszolták. Kb ugyan azért amiért minden mást. Pl: te miért nézel sorozatokat/ filmeket? Az mivel “értelmesebb” attól mert élőszereplős?

“Továbbra is gyerekmesének tartom.”

Továbbra is tévedsz s makacs vagy, vagy csak simán troll. Nem tudom melyik a rosszabb ….

2022. febr. 5. 10:30
 37/42 A kérdező kommentje:
Én is láttam már animét. Egy valamit még mindig nem értek. Ha ízlések és pofonok miért nem érti meg valaki ha másnak ez gyerekmese és miért engem próbáltok troll-nak nevezni mikor nem a kérdésre válaszoltok hanem vitatkoztok mással. A kérdés meglett válaszolva de ez nem azt jelenti, hogy akkor bármi mást ami irreleváns ide kell írni. Ha meglett válaszolva a kérdés minek írsz ide olyat, hogy az anime csak azért sem mese, mikor te is tudod, hogy ízlések és pofonok ahogy te fogalmaztál de mégsem fogadod el másnak a véleményét. Anime egy gyerekmyese és kész, a kérdés nem ennek megkérdőjelezése volt hanem, hogy más miért nézi. Kértem már, hogy ne trollkodjunk ide, ha irreleváns a válaszod értelmetlen leírni, köszönöm!
2022. febr. 5. 10:36
 38/42 Tevenyereggyarto ***** válasza:
85%
Az az “ízlések és pofonok” ,hogy kinek mi tetszik. Nem pedig az ,hogy mi mese és mi nem. A mesének van egy meghatározása ami nem illik rá minden animére (de még csak a nagyrészükre sem) ezért te direkt hibásan használsz egy kifejezést.
2022. febr. 5. 10:44
 39/42 A kérdező kommentje:
Nem, ti direkt veszekedni akartok, ez a legkevésbé sem egy érett dolog. A kérdés úgy szólt, hogy miért nézik, nem pedig úgy hogy mi az! Elmondták többször, a kérdés megválaszolásra került, s innentől kezdve látszik, hogy csak vitára és trollkodásra megy ki az egész nem pedig a válaszadásra, ami megtörtént. Az anime egy gyerekmese, tiszteletben kell tartanod másnak a vélyeményét és nem kiabálhatod azt túl csak mert te nem így gondolod. Fòleg, hogy ez egy kérdezz-felelek oldal és még mindig nem érted, hogy mivolt a kérdés.
2022. febr. 5. 10:49
 40/42 anonim ***** válasza:
88%

Tegyük fel, hogy igazad van és az anime gyerekmese (sic!).

Ebben az esetben pontosan azért néznek emberek anime gyerekmesét, amiért a nem-anime gyerekmesét is nézik.

1) gyönyörködteti a képi/zenei világ.

2) szakmailag fontos neki egy, a sajatjatól gyökeresen különböző stílus. Pl grafikusok, gyerekkönyvillusztrátorok, stb.

3) fél óra kikapcsolódást nyújt egy olyan világban elmerülni ahol nincsenek benne az alany saját problémái: számlák, kiállhatatlan főnök, családi viszály, stb. Pont úgy működik, mint más hobbik, amik kicsit kivonnak a saját gondjaidból.

4) vannak munkakörök, aminél az alany a saját mentális egészsége megőrzése érdekében szüksége van valami tiszta, gyermekien ártatlan történetre. Egy szexuálisan bántalmazott gyerekekkel foglalkozó szociális munkás pl ha 8 órán át azzal foglalkozott, hogy Pistikét rendszeresen erőszakolja az alkesz mostohaapja, lehet jólesik megnéznie nap végén két epizód Kukucska kalandjait, hogy ne boruljon meg teljesen a munkájáról és az abban látott emberi mocsoktól.

5) van, akit szórakoztat a történet, és azzal együtt/annak ellenére is hajlandó befogadni, hogy rajzolt/animált (mert nem szűk látókörű).

Kellően részletes a válasz?

2022. febr. 5. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!