Az ilyen anime gyerekmeséket miért nézik felnőtt emberek?
Figyelt kérdés
Nem lenne jobb valami értelmeset nézni? Engem nem zavar csak kérdezem.2022. febr. 1. 21:35
11/42 anonim válasza:
10
Megnézted te a YouTube videókat, amiket küldtem? Vagy az anime ismereted kimerül a Kukucskában?
12/42 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a probléma azza, hogy gyerekmesének tartom. Továbbra is. Ha nem értesz ezzel egyet ne itt vitatkozz.
2022. febr. 3. 11:58
13/42 anonim válasza:
Vannak animék amik gyerekmesék, de vannak south park/family guy kaliberűek is. Sőt, vannak sokkal jobbak is.
14/42 Thunderfairy válasza:
Láttom a kérdező nem értesz az animékhez. Nézd meg cenzurázatlanul a Corpse Party cimű animét. Esetleg Tokyo Ghoul-t vagy Parasite: The maxim. De itt is megnézheted az 5-ős válaszoló által belinkelt videókat. Nem biztos hogy mese attól mert rajzolt mint ahogy A South Park esetében is elismered hogy nem éppen mese. Nos, az anime pontos megfogalmazása japán animációs film. Kicsit néz utána Wikipedia-n rendesen az anime fogalmának ha lehet.
15/42 A kérdező kommentje:
Általában azért teszünk fel kérdéseket mert nem tudjuk rá a választ. Olyat nem szokás kérdezni amire tudjuk a választ kedves vihartündér. Ezért kérdeztem de letámadtak az emberek.
2022. febr. 3. 14:43
17/42 A kérdező kommentje:
Ne linkelgess nagy ádám után és ne vitatkozni tessék idejönni. Ha nem tudod elfogadni, hogy az anime egy mese szerintem akkor kérlek a témától eltérően ne irogassunk, csak a választ a kérdésre, köszönöm.
2022. febr. 3. 14:51
18/42 anonim válasza:
Imádom ezt a választörölgetést és ignorálást/s
Kérdező, te úgy teszel, mintha nem tudnád a választ, megkapod, erre ignorálod az egészet. Mindenkit lepontozol vagy eltávolítasz.
Ez a válaszom se fog megmaradni szerintem, de kérdem én, mi értelme kérdezned, ha nem vagy hajlandó normális kommunikációra?
19/42 anonim válasza:
Ahhoz először fel kéne tenned egy megválaszolható kérdést.
20/42 A kérdező kommentje:
Szépen kértem, hogy ne veszekedés menjen itt hanem csak válaszok. Azért tettem ki a kérdést, hogy válaszokat kapjak, ezért olvasgatom de arra nem vagyok kiváncsi aki veszekedni szeretne itt, köszönöm!
2022. febr. 3. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!