Az ilyen anime gyerekmeséket miért nézik felnőtt emberek?
Figyelt kérdés
Nem lenne jobb valami értelmeset nézni? Engem nem zavar csak kérdezem.2022. febr. 1. 21:35
21/42 anonim válasza:
Nincs itt semmi veszekedés. Feltettél egy kérdést, megválaszoltuk, semmibe vetted a választ mert csak. Innentől kezdve felesleges tovabb vitatkozni mert vagy segghülye vagy vagy csak trollkodsz.
22/42 anonim válasza:
Ha nem tudod mi a különbség a veszekedés/vitatkozás/vita/eszmecsere/véleménycsere/párbeszéd között, akkor én pedig szépen kérlek, hogy ne használd a magyar nyelvet.
Ugyanannyi jogunk van ilyeneket kérni egymástól.
A különbség, hogy a te voltál aki hibásan indította a kommunikációt, mi pedig csak reagáltunk.
24/42 anonim válasza:
Megkaptad a releváns választ, miszerint az animék nem gyerekmesék, így a válasz értelmezhetetlen. Bizonyítékkal alátámasztva mindezt.
De te ezt nem fogadod el, s itt fröcsögsz.
Ez a kérdés kb az a szint, hogy "Miért pukkadt ki a vonat kereke?" Értelmezhetetlen.
25/42 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenűl amit ide írtatok az utóbbi nem tudom hány válasz nem releváns csak vitatkozni és trollkodni vagytok itt. Az hogy más leírta a választ, hogy szerinte ez nem gyerekmese mikor a kérdés az votl, hogy ki miért nézi nem jelenti azt, hogy rendeltetésszerű használatát képzi az oldalnak a további vitatkozás. Ide válaszokat kell írni nem trollkodni!
2022. febr. 3. 15:17
26/42 Tevenyereggyarto válasza:
A “mesének” van egy viszonylag konkrét definíciója. Viszont ez a meghatározás nem illik rá az animék zömére ezért nem mesék/ gyerekmesék. Megjegyzem valami nem attól lesz “mese” ,hogy rajzolva/ animálva van. Tehát a kérdésed (-be bújtatott állítás) hamis s valszeg’ ezt te is tudod jól, csak trollkodsz…
27/42 A kérdező kommentje:
Remek, ezt már leírták páran de a kérdésre a választ nem.
2022. febr. 3. 16:02
28/42 anonim válasza:
A kérdésedre ott van a 2, 8, 9, 13 ami egész konkrétan a te kérdésedet válaszolja meg. Persze a többieké is, de ezekbe semmilyen szinten nem tudsz belekötni (sry ha valakit kihagytam).
29/42 A kérdező kommentje:
Remek, de te nem a kérdésre válaszoltál. Engem nem izgat ki szerint mese vagy sem az anime. A kérdés enm ez volt.
2022. febr. 3. 16:11
30/42 anonim válasza:
A kérdésed az volt, hogy miért nézik felnőttek. Erre a kérdésrea fentebb említett válaszok tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!