Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Felnőtt Sasuke vagy Jubidara...

Gucsti123 kérdése:

Felnőtt Sasuke vagy Jubidara nyerne?

Figyelt kérdés

2021. aug. 30. 21:35
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
70%
Sasuke nyerne simán
2021. aug. 30. 22:09
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
Vagy bocs, Jubidara nyerne. Jubitot olvastam először.
2021. aug. 30. 22:09
 3/45 anonim ***** válasza:
100%

nem tudni hogy mennyire erősödtek meg de valszeh nem olyan nagy mértékben mint a shippuudenben

de még így is ha azt nézzünk hogy jó formán szét verték momoshikit úgí hogy narutoból kiszívott egy csomó chakrát meg naruto meg is sérült + sasuke elteleportált egy csomó embert

ja és úgy is leverték hogy magába szívta kinshikit!

mondhatni az erejük elérte az otsutsukik erejét viszont madara megszerezte hagoromo erejét ami az egyik legnagyobb

de szerintem még madara abban a formában erősebb lenne

ha azt nézzünk hogy naruto és sasuke 50-50% hagoromo ereje akkor madara 2x erősebb volt akkor ez után eltelt durván 13-15 év

sasuke talán olyan 70%-át érte el

2021. aug. 30. 22:57
 4/45 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom hogy Jubidara nyerne 10farku jinchurik, 2rinnegan, rinne-sharingan, rikudou senjutsu nekem túl magasra rakta a lécet.

Sasukénak meg ugye ott van a 6tomeo-rinneganja+EMS de szerintem ez nagyon kevés és ugye nem is tud senjutsu amivel a 10farku jinchurikiket meg lehet sérteni (vagy 8kapu amit szintén nem tud:D) ugye a war arcban Hagoromo át adta chakrája felét ami nagy mennyiségű senjutsu +hashirama is adott neki ezért is volt képes akkor meg "sebezni" Jubidarat...De nyilván felnőtt Sasuke már felhasználta ezeket a senjutsukat

Vagyis Jubidara legyőzné

2021. aug. 30. 23:22
 5/45 anonim ***** válasza:

4 megint rosszul tudod!

hashirama sosem adott neki semmit sem!!!

hagoromo nem chakrát és erőt adott nekik azaz nem rinnegant és rikudou senjutsut hanem a shin chibaku tensei jutsut amivel le tudják pecsételni!

a 10 farkú jinchurikijét meg meg lehet sebezni ugyan úgy csak genjutsu senjutsu illetve olyan ninjutsu ami rendelkezik a six path erejével azaz pl aki birtokol rinnegant az képes rá! ilyen alapon a tenseigan is képes rá

2021. aug. 30. 23:37
 6/45 A kérdező kommentje:

5#

nem rég néztem szvl emlékszem hogy hashirama adott neki senjutsu-t

Hagoromo chakrájá felét szellemi erejét illetve rinnegant adta át (Ezért is tudod tovább fejlődni Sasuke rinneganja de ezt hagyjuk) +hold pecsétet ami rendelkezik a yin erővel

Narutonak pedig ugyan chakrája felét szellemi erejét illetve Six Path Sage modot adta át + ugye a nap pecsétet ami rendelkezik a yang erővel

Na és ugye együtt képesek a six path-chibaku tenseit

amiről te beszélsz a shin chibaku tensei az a Sasuke rinneganjának a képessége

ja én úgy tudtam hogy a 10farku jinchurikiket csak senjutsuval lehet meg sebezni de akkor tévedtem

2021. aug. 31. 00:50
 7/45 anonim ***** válasza:

6 a shin-t félre írtam mindig félre írom abban tévedtem rikudou-t akartam írni

na a yin és yang pecsét azzal lehet aktiválni ezt a fuinjutsut!

hagoromo ezt adta át nekik!

hagoromo nem adott sasukénak rinnegant sem narutonak rikudou senjutsu erejét!

hashirama mit adott sasukénak? kérlek ezt linkeld be!

sasuke azért volt képes felébreszteni a rinnegant mert;

kabuto meg gyógyította sasukét mikor madara szíven szúrta kabuto ekkor még a senjutsu állapotban volt valamint sasukét hashirama sejtjeivel gyógyította meg! ezért ébredt fel sasukéban a rinnegan! egyrészben igazad van a rinneganja tovább fejlődött!

a legjobb elmélet szerint ez egy pseudo rinne-sharingan azaz hamis(nem tökéletes) ezért is rendelkezik tomoe-val míg

a többi már csak az én véleményem ami logikusan hathat;

azért is alakult át ezzé és nem 2 rinneganná mivel sasuke legyőzte a saját karmáját mint indra reinkarnációja azaz magasabb szintre lépett

naruto azért volt képes felébreszteni a rikudou senjutsut mert;

mikor kitépték belőle kuramát az élete veszélybe került nem is ez a lényeg előtte való harcban 2-7 bijuu oda adta a chakrája egy részét ezután obito valahogy képes volt megszerezni az 1 és 8 farkú egyrészét madarából valamint minato által kurama másik felét!

narutoban össze gyűlt az összes bijuu valamint naruto mestere a senjutsunak

a 9 bijuu ereje és a senjutsu volt ami felébresztette benne a rikudou senjutsut!

továbbá egyrészt naruto egy pseudo 10 farkú jinchurikije ezt canon novellában említik is!

láthattunk hogy a 10 farkút meg lehet alkotni azzal hogy csak az első 7 bijuu teljes chakráját birtokoljunk a 8 farkú egy kis részét és a 9 farkú egy kis részével is!

akkor a fordítottja is igaz! azaz 9 farkú teljes része és a többi bijuu egy kis része! narutoban csak kurama van fixen viszont a többi bijuu chakrája is benne van csak tudat nélkül mikor naruto belép a chakra köpeny formában akkor egyesül benne a 9 bijuu chakrája

érdekes módon naruto és sasuke is szerzett erőt azzal hogy legyőzte a karmát naruto össze barátkozott a bijuukkal ami instant power up valamint sasukével is kibékült

sasuke pedig helyrehozta a kapcsolatait amivel megszerezte ezt az erőt

annyial kiegészítem hogy a a vizuális erő evolúciója nagyba függ az érzelmi állapottól! az uchihák esetében a harag gyűlölet ami a szeretet miatt van viszont nem ez az egyetlen út sarada-nál láthattunk hogy pozítiv érzésekkel is képes a sharingan fejlődni!

2021. aug. 31. 02:06
 8/45 anonim ***** válasza:

nem az hogy rosszul tudtad csak nem figyeltél hogy csak a ninjutsut mondták a genjutsu egy vizuális erő amivel az elmét támadják az már más eset hogy obito és madara is renelkezik sharingannal-mangekyouval amik képesek átlátni a genjutsukon! ezért felesleges is próbálkozni

a taijutsu az működik ergo minden fizikai sérülés pl egy igazi villám csapás vagy bombák

+ olyan ninjutsu ami senjutsut tartalmaz vagy pedig rikudou erőt azaz rinnegan tenseigan

viszont itt azzal van meg spékelve hogy mikor sasuke használta chidorit az fekete lett ami azt jelenti hogy yin erőt tett hozzá (sötét elemet)

2021. aug. 31. 02:11
 9/45 A kérdező kommentje:

7#

na hol is kezdjem Hagoromo igenis át adta azokat a dolgokat amiket mondtam

az már csak a te döntésed hogy hiszel-e nekem vagy sem.

Sasuke Rinneganja:Az oka annak, hogy Sasuke Rinneganja különbözik másokétól az hogy természetesen nem ébresztette fel, hanem Hagoromo szellemének ajándékaként kapta, amikor halálközeli állapotban volt.

Ennek köszönhetően a már felébredt Örök Mangekyou Sharingan Rinneganná fejlődött, és megőrizte minden eredeti képességét az újakkal együtt.

Naruto rikudou senjutsu: a rikudou senjutsu egy olyan forma ami egyesíti hagoromo testi erejét a senjutsuval!

ezt több féle képen is el lehet érni

1. 10 farkú jinchurikijével

2. öröklöd hagoromo testi erejét

3. birtoklod a bijuuk chakráját és rendelkezel senjutuval

jobban meg határozva:

a rikudou senjutsu egy olyan dolog amikor rendelkezel

mind az 5 elemmel

senjutsu chakrával

hatalmas életerővel/testi erővel

akarattal felvértezett chakrával (ez a vörös/bijuu chakra) (egy bizonyos mennyiséggel)

naruto úgy érte el az 5 elemet hogy az összes bijuu át adta a chakrájának egy kisebb részét

képes volt a senjutura és a vörös chakrára is! valamint rendelkezett ashura/hagoromo testével is valamint kurama is vele volt aki megint csak hatalmas életerővel rendelkezik a chakrája miatt!

ezután a rikudou senjutsu hozzá férést ad;

a chakra köpenyhez

a yin-yang elemhez

a gudou damákhoz

felsőbbrendű érzékeléshez

és egy erősebb regeneráló képességhez!

2021. aug. 31. 02:28
 10/45 anonim ***** válasza:

9 kövve az egyik válaszomat be linkelted kb ugyan ezt írtam most is hogy naruto birtokolja a bijuuk erejét és senjutsut is tud használni ":DDD

nem hinném hogy emiatt kapta meg a halál közeli állapot meg marhaság mármint karakterek értelmezték félre a dolgokat! mint a mangekyou esetében mert pl elég az is ha előtted mészárolják le azt akit szeretsz viszont kell rendelkezned teljes sharingannal

tobirama el is magyarázta hogy a trauma okozta stressz negatív érzések azok amik miatt a sharingan mangekyuvá alakul de sarada bebizonyította hogy pozitiv érzésekkel is lehetséges mikor a shin fejezetnél végre találkozik sasukéval (vagyis előtte mikor elfogja az érzés hogy végre láthatja!)

valamint ha hagoromo csak szellem itt akkor hogyan képes át adni a testi erejét narutonak? max csak a chakráját de akkor sem ő miatta ébredt fel a 2 erő a 2 főhősben

a rinnegan-t madara gondolta hogy halál közeli élmény kell hozzá mivel hashiramából csak egy kis darabot szerzett meg ezt ültette be magába viszont ennek sok idő kellett mire a testében osztodik és a két fajta chakra keveredik!

viszont sasuke esetében kabuto senjutsuval erősített gyógyító jutsut alkalmazott valamint hashirama sejtjeivel pótolta a szívét!

sasuke rinneganjának igazi oka rejtély max csak logikus következtetések!!!

https://www.youtube.com/watch?v=522hcpixvRk

nézd meg kabuto senjutsu formában van!

meg még el is hangzik hogy hashirama sejtek!

2021. aug. 31. 02:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!