akik itt fikázzák azokat akiknek nincs mondjuk netflix előfizujuk, ők 10 évvel ezelőtt hol és hogyan jutottak filmekhez a neten???????? ne álszenteskedjünk már.... 10-15 évvel ezelőtt virágzott a torrent, most meg le vagy köpve, mert valami ha nincs fent streamingen, akkor onnét szerzed be. Szép..
2022. jan. 28. 14:41
4/11 anonim válasza:
3-as amúgy az Avatár nincs is fennt netflixen, meg még egy csomó anime/animáció nincs fennt szóval azoknak igazából fölösleges akik ilyeneket akarnak ott nézni. Szóval teljesen egyetértek, mivel nem kéne ezért másokat leszolni, ha nincs netflixük.
2-es voltam
2022. jan. 28. 16:44
5/11 anonim válasza:
3 félre értetted de latom törölve is lett a válaszom… de le írom többször
A dragonhall adózik és megfizeti a jogdíjat? Lehet irok egy levelet a TV2-nek aztán majd kiderül 😅
Nagyon ki van a fszom ezektől a gyökér kérdésektől meg akik pluszba be írjak hogy dragonhall meg további fszságok!
A kérdést jelentem mert provokatív 1 éve jelenik meg minden héten hogy hol találja meg legálisan
Hát sehol te nyomorult!
Aki meg nem adózik és nem fizet jogdíjat az meg nem legális hanem illegális!
2022. jan. 28. 17:00
6/11 anonim válasza:
Az avatar meg nem anime… amerikaiak írták és animaltak…
2022. jan. 28. 17:04
7/11 anonim válasza:
HBO GO-n meg lehet nézni legálisan
2022. jan. 28. 17:19
8/11 anonim válasza:
5. Valamelyik "legálisan" kérdésben azt írta,azért megy hozzá ez a szó mert így nem törli a GyK. Nem próbáltam még,de lehet nem kéne ezen fennakadni.🤷♂️
2022. jan. 28. 18:57
9/11 anonim válasza:
HBO GO-n nincs fent, te hogy láttad ott, hetes?
Szerintem sincsen legális lehetőség rá, régen a Nickelodeonon ment, ott még reménykedhetünk, hogy visszahozzák.
2022. jan. 28. 20:03
10/11 anonim válasza:
9: Én még pár éve ott néztem egy barátommal, akinek volt HBO GO-ja. De lehet keverem :/ de tuti streaming volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!