Van az Aang és Korra legendájához hasonló sorozat?
Az túlzás, hogy hasonló de amerikai animáció még:
She-Ra és a lázadó hercegnők
A sárkányherceg
Szamuráj Jack
Csillag kontra Gonosz Erők
Túl a kerítésen
Rejtélyek városkája
Steven Universe
A származás nem elég, ezek sajna nagyon mások, Első. :( Vannak közöttük jók, de egyik sem ebben a témaban mozog.
Én is keresek hozzá hasonlót, de nehéz találni még egy ilyent. Talán a téma és a hangulata az, ami így beszippantja az embert.
Olyat, ami istenigazán hasonlít rá nem tudok mondani. Amiket ajánlani tudok, azok ezek:
-Fullmetal Alchemist: Brotherhood (magyar szinkron is van hozzá)
-Magi: The Labyrinth of Magic
-The Dragon Prince
Mindegyikben hangsúlyos az "adventure" jelleg, és mindegyikben ott van a véget vetni a háborúnak vagy megakadályozni azt(vagy hasonló) "küldetés szál". Ezek miatt, illetve a szereplők kora miatt is inkább Aang legendájára hasonlítanak.
Pont olyat nem tudok, mint az Aang legendája (bár ilyen nekem is jól jönne). Amiket írok, azok szerintem valamennyire hasonlítanak hozzá. Mindegyikhez odaírom a legfőbb különbségeket is, de persze más eltérések is vannak.
1. Digimonszelídítők,
2. Digimonok- Az új kaland
-kevés ember, kevésbé emberies világ, digimonok harcolnak benne
3. Xiaolin showdown
-ez egy fokkal kisebbeknek készült
4. Fullmetal alchemist: Brotherhood
-egy fokkal komolyabb; egy-egy helyszínen kicsit többet időznek, politikai-stratégiai szálak
5. Sámán király
-nem középkori-ázsiai fantasy világ
6. Deltora quest
-ezt nem láttam, csak részleteket, de ilyesminek tűnt
7. Claymore
-rövidebb, véres, sötét hangulatú
9. Slayers A kis boszorkány
-rövidebb
Ha nagyon hiányzik az avatár sorozat olvastcel a képregényes folytatásokat aangból eddig 6 db 3 részes jött ki a korrából pedig 2 db 3 részes.
Amúgy a Dragon princet én is ajánlom, amúgy az avatár írócsapatából vannak a sorozatnál valószínűleg azért lett ilyen jó.
Köszönöm szépen a válaszokat^^
#6, a képregény nagyon érdekelne, de nem találom sehol. Nem tudod, hol tudom letölteni/megvenni?
Itt angolul eltudod olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!