Ajánlanátok romantikus animéket?
Köszönöm mindenkinek :D
Tudom-tudom, a clannadnak a vége a "lényeg", éppen ezért nem is alkottam még róla bővebb véleményt.
Horimiyáról hallottam amikor kijött, nagyjából tudom miről szól, csak mindig félek belekezdeni ezekbe, mert nem tudom mennyire történnek lassan a dolgok. Számomra nincs annál idegölőbb, mikor hónapokig tökölnek benne.
Tsuki ga kireit nem ismerem, ránézek majd köszi.
Plastic memories lett volna a másik alternatíva, ha nem a clannadot kezdem el, elvileg mindkettőnek hasonlóan szomorú a vége.
Oregairu, sakurasout is csak hallottam valahol, de nem annyira ismerem, viszont ezek alapján lehet egyhamar nem is nézem meg.
H2Ot se ismertem, az nem baj, ha nagyon megrázó, igazából részben ilyeneket is keresek, mivel még nem igazán találtam ebben a műfajban olyat, ami tényleg hatott volna rám.
A your lie in aprilt ismerem, láttam. Szinte mindenki szerint nagyon jó, nagyon szomorú, és kikészít. Hát nálam nem így volt. Alapvetően illene hozzám, mivel én is régóta zenélek, főleg mivel elsősorban zongorázom. Viszont ennek ellenére, vagy talán épp ezért nem tetszett. Kaorit nagyon nem kedveltem, számomra idegesítő volt. Akárhogy próbáltam megkedvelni, nem ment. Így számomra az egész animét szenvedés volt végignézni.
A say i love you, tasogare otome, wotaku ni koi wa muzukashii:hallottam róluk, de nem láttam még őket, majd megnézem köszi.
Ore monogatarit szerintem nem ismerem, utánanézek majd.
Hana Yori dangoról pedig biztosan nem hallottam még.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!