Mondanátok romantikus animéket, rövid tartalommal?
Hát beillesztem a listám az összes animével amit láttam.:
Given
Naruto
Naruto shippuuden
Boruto
Charlotte
Fairy tail
Black clover
Say i love you
Kamisama kiss
itazura na kiss
Nana
Golden time
Kuroko no basketball
Haikyuu
Attack on titan
My hero academy
Demon slayer
Tokyo revengers
Kiss him, not me
Kuzu no honkai
Bunny girl senpai
Snow White with the Red Hair
Kimi no todoke
Aru haru ride
Kokoro connect
Nozaki kun
Kaichou wa meido sama
The pet girl of the sakurasou
Tamako market
Special A
My little monster
Orange
Ouran high school
reLife
sword art online
Kimi no na wa
Toradora
your lie in april
Bleach
Hunter x Hunter
Sailor moon
Death note
One punch man
Code geass
Death parade
Sk8 infinity
Fruit basket
Soul eater
K-ON
Black butler
Yuri on ice
School days
Jigoku shoujo
Certain magical index (3)
Vampire knight
Baka to test
Paradise kiss
Tokyo ghoul
B gata h kei
Ybc
Darling in the frannx
Setokai yakuindono
Mob psycho
Wotakoi
Jujutsu kaisen
Diabolik lovers
Banana fish
Citrus
25- sai no joshikosei
No game no life
Saiki k
Bungoo stray dogs
High rise invasion
Slime datta ken
The misfit of demon king..
Akatsuki no yona
Another
Assasination classroom
Ao no exorcist
Noragami
Basilisk
Beastars
Chuunibyou
Dance with devils
Dance in the vampire bund
Danna ga nani o itteiru…
Domestic no kanojo
Dororo
Fortune arterial
5-toubon no hanayome
Gintama
Gleipnir
Grand blue
Hajimete no gal
Hataraku maou-sama
Hyouka
Nagatoro-san
Inu x boku SS
Isekai maou to Shoukan shoujo..
Jaku-chara tomozaki-kun
Toilet- bound Hanako-kun
Little witch academia
Kaguya sama love is war
Kai byoui ramune
Kakegurui
Kamisama ni Natta hi
Kanojo, okarishimasu
Takagi-san
Kiss x Sis
Kobayashi-san
Nanatsu no taizai
Mairimashita! Iruma kun
Mahoutsukai no yome
Masamune-kun no revenge
Okusama ga seitokaichou!
Oweri no seraph
Platinum end
Sakamoto desu ga
Angels of death
Soredemo sekai wa utsukushii
Brother conflict
Munou no nana
3D kanojo real girl
Ezeket láttam, meg még +10-20at de abból max 3 romantikus.
Hátha segít hogy olyat mondjatok amit még nrm láttam.
Horimiya
Byousoku 5 Centimeter
Kimi no Suizou wo Tabetai
Ore Monogatari
Kannagi
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
HELLO WORLD (és Another World, ez jött hamarabb)
Fune wo Amu
nem rövid:
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.
Akkun to Kanojo
Ez a romantikus komédia egy meglehetősen tsundere (eleinte zárkózott és modortalan, de később kedves) fiú, "Akkun" és barátnője "Nontan" mindennapjait. Akkun nyersen bánik Nontannal. Egyfolytában szidalmazza és elhanyagolja, azonban teljesen bele van habarodva. Időnként követi vagy kihallgatja. Nontan mit sem sejt Akkun ezen oldaláról.
Nijiiro Days
A történet középpontjában négy jó barát áll, akiket kortársaikhoz hasonlóan csak egyetlen dolog foglalkoztat: az első szerelem. Az álmodozó Hashiba Natsuki épp most találta meg azt a sztoikus Kobayakawa Anna személyében. A playboy Matsunaga Tomoya csak játszani szeret a lányokkal, ám Anna legjobb barátnőjét, a zárkózott és nyíltan férfigyűlölő Tsutsui Marit mégsem tudja magára hagyni. A szadista fétissel rendelkező Katakura Keiichi nehezen talál hasonló érdeklődésű barátnőt a diáktársai között, de Matsunaga Nozomi (Tomoya húga) nem tágít mellőle. A mangaka Naoe Tsuyoshi pedig már egy párt alkot a cosplayelő genki lánnyal, Asai Yukikóval.
Leírok egy párat, amit én szerettem, és ahogy néztem, nem volt a listádon :) De lehet, hogy láttál belőlük.
Kimi no Iro Machi - Nekem az egyik kedvencem. Az a baj, hogy ha leírok bármit is róla, akkor spoiler lesz, vagy túl banálisnak fog hangzani. Szerintem ezzel kezdd :)
Nishi no Yoki Majo - Egy regény alapján készült, így elég töredékes. Érdemes figyelmesen nézni, hogy a részletek világosak legyenek.
Cross Game - Sport téma, konkrétan baseball. De emellett elég erős a szerelmi szála. Egy fiú gyerekkori (lány) barátja meghal, innentől kezdődik igazából el történet.
H2o - Footprints in the Sand - kiközösítés, pszichés zavar
Myself; Yourself - szintén kiközösítés; de itt bejön, hogy egy fiú talákozik egy gyerekkori barátjával, akit nem ismer fel. Szerintem ez és az előbbi viszonylag hasonló.
Ef - A tale of memories; Ef- A tale of melodies - komplikált lenne leírni, de különböző szerelmi történetek összefonódásából áll
Gulty Crown - disztópia, melyben egy fiú képessé válik kivenni az emberekből a lélek fegyverét, ezzel az erővel lázadásba kezdenek.
Fuumenkei Noise - Nino gyerekkori barátja elköltözik, innentől a lány zárkózott lesz, de megismer egy új barátot, viszont attól is el kell búcsúznia. A következőkben középiskolásokként találkozunk velük. A zenének központi szerepe van. Sajnos az anime elég befejezetlen. Én a végét elolvastam mangában.
Fuuka - itt is a zenéé a főszerep, de a történet sokkal egyszerűbb, mint az előzőnél.
Kimikiss Pure Rouge - gyermekkori barátság és szerelem.
Konbini Kareshi - jelentése "bolti barát" (kareshi - boyfriend jelentésben). Itt is párhuzamos szerelmi történetek futnak,a csattanó a végén van)
Akane Iro-ni Somaru Saka - egy fiú szerelmet vall egy új osztálytársnőjének, de vajon tényleg őt szereti...?
Ginban Kaleidoscope - két lélek összekapcsolódik, és szerelem lesz belőle - régi anime, de nagyon jó
DN Angel, Kamikaze Kaitou Jeanne - ezek eléggé hasonlók. Úgy látom, szeretik a japánok az ilyen mestertolvajos témát (vannak még más hasonlók is, mint pl. a Magic Kaitou), de ebben a kettőben erős a szerelmi szál, mindkettőt ajánlom. Egyébként kicsit megijedtem tőlük, hogy ilyen magical girl cucc lesz, de nem.
Kanon - gyermekkori baráttal találkozik újra afőszereplő, illetve annak a szellemével. Hogy végül is mi történt a kiscsajjal, az a történetből kiderül.
Karin - a címszereplő egy vámpír, amelyik vért termel. Szóval amikor megharap valakit, akkor plusz vért ad neki (és boldogsághormont). Bonyolítja a helyzetet egy osztálytársa is.
Nagi no Asukara - régen az emberek a tengerben éltek, ma már annyira kevés tengeri gyerek van, hogy be kellett zárni az iskolát, és akik maradtak, a felszínre kényszerültek a fenti iskolába.
Moviek:
Tenki no Ko
Josee to Sakana-tachi
Hát ez, amit mondani fogok romantikus, viszont "horror", de azért lehet, hogy tetszeni fog
-Mirai Nikki (Future Diary)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!