Tudtok nekem animéket mondani egy rövid kis tartalommal?
Na pajti majd én mondok neked (Mivel nekem a kedvenc animém az SAO :3)
Danmachi- ez is egy kitalált Fantasy világban játszódó anime, melyben hasonlóan az SAO-hoz fejlődik a hősünk. [link]
Btooom- ebben az animében inkább a játék túlélése részére össz pontosul a történet, igaz nem kardokkal vagy más fegyokkal harcolnak, hanem bombákkal :3 [link]
Accel World- ezt az animét lehet mondani az SAO bátyjának mivel ugyan az a 2 anime írója, bár a főszereplő nem egy megszokott anime főhős kinézettel rendelkezik, de ez ne tántorítson el a meg nézésétől :) [link]
Log Horizon- huu, ezt az animét nem szerette, mert sokan mondogatják, hogy sokkal jobb az SAO-nál... de szerintem copy az egész [link]
----------------------------------------------------------
Na akk most rátérek olyan animékre melyek nem hasonlítanak Animénkre, de muszáj megnézned.... Ezeket viszont csak akkor ha eldöntöd milyen témájúakat szeretsz
(érd.: romantikus,akció,hárem,iskolás-romantikus,stb..
Stency voltam :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!