Ajánlanátok romantikusabb fantasy shounen fight animéket?
Minden shounen animében van romantikus szál. Nem Naruto, Fairy Tail, FMA, Hero Academia, vagy ilyesmi érdekel. Olyasmi érdekelne, amiben a romantikus szál tényleg fontos.
Mint a Sousei no Onmyouji, ami az egyik kedvencem a műfajból, esetleg a Re Zero (bár annak a romantikus szála nem a legjobb), vagy mint a SAO (bár azt kimondottan nem szeretem).
Az Inuyashával szemezgetek egy ideje. Az illik a leírásra, vagy hasonlít a Souseire?
Az Inuyasha technikailag akció-shoujo, nem shounen, szóval már ebből adódóan is sokkal romantikusabb, mint az átlag shounen anime. De ugyanúgy vannak benne démonok, nagy kardok, meg harcjelenetek bőven, szóval szerintem érdemes megpróbálkoznod vele.
A másik ajánlásom a Noragami. Ez tényleg shounen (japán istenek, ayakashi-vadászat), és a románc is fontosabb/egyértelműbb benne.
Köszönöm! :D
A Noragamit láttam, nekem nem tetszett... nem tudom megmondani, mért. Nagyon nem ragadt meg bennem. De köszi!
Inuyasha
Douluo Dalu (kínai donghua)
Ranma 1/2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!