Romantikus, vámpíros animéket tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
Amit eddig láttam:
Vampire Knight
Diabolik Lovers
2021. aug. 14. 19:39
3/7 anonim válasza:
Nem annyira romantikus, de vámpíros: Strike the blood
Ezt 5 résznél jegeltem, de úgy emlékszem itt több romantika van:
Dance in the Vampire Bund
6/7 anonim válasza:
Vanitas no Carte van benne épp elég romantikus szál nemrég jött ki még csak hét rész van belőle
7/7 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, a Vanitas no Carte jó választás, igaz még éppen fut, pedig ha kint lenne az összes rész tuti egyszerre megnézném az összeset, írom ezt úgy, hogy nem igazán vagyok oda a vámpíros storykért.
Az első két rész nem igazán fogott meg, olyan "oké" kategória, de a harmadik résztől kezdve szerintem elsőnek nézem meg állandóan az éppen kijött részeket.
A grafikát imádom, tiszta Bungo Stray Dogs.
Az opening is el lett találva, de az ending, anyám....pár napja jött ki a teljes verzió, szerintem kb egész este azt hallgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!