Dragon Ball Z vagy Dragon Ball Super?
A Z egyértelműen klasszikus, de nálam a Super feljebb tolta a lécet. Az első történeti szálak - Bills vs. Szuper csillagharcos isten, a 6-os Univerzum elleni küzdelem, Dermesztő visszatérése - még nem.
Viszont a Goku Black történet nagyon drámai, filozófikus volt, bejött nekem. Az Erő Nagytornája pedig nagyon látványos volt.
Viszont az anime után következő Broly movie, illetve a mangában olvasható új történetek - Moro történet, illetve a most futó Granola történeti szál - tovább emelte a színvonalat. Granola története például kifejezetten tetszik, és nagyon látványosnak is találom!
Szóval nálam a Dragon Ball Super a menő.
Nekem is a Z marad örök klasszikus, jó is az, a legviccesebb meg a GT,mindegyik DB t ugyanúgy szeretem, ami nemtetszett hogy a Z be Gohan lett a legerősebb de aztán így el lett tunyítva a többibe, sokkal erősebb lehetne mint Goku, mostmar csak Goten be meg Trunks ba reménykedek hoyg őket nemfogják eltunyítani
Meg lehetett volna még pár rész a super be mindazután, pl Vegeta végre elmegy a másik univerzumba a Saiyan bolygóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!