Dragon ball z fanok! Szerintetek is óriási különbség van a Z és a SUPER között?
Én akkora rajongó vagyok,hogy már nem 1x elsirtam magam a Dragon ball Z - n... és a régebbi részeket is szerettem,mert ez volt a gyerekkorom...de ez a Dragon ball Super,annyira megváltozott... pudingot zabáló istenek,már majdnem facebookoznak benne... hihetetlen és szörnyü szerintem ,hogy mit tettek a dragon ball-al :((((
F24
A grafika szuper szar lett, ha már csak megnézed a ssj3 gokut a Z-ben és a Superben.
17F
a Super a legjobb, ti meg a hülyék, akiknek nem tetszik!! :D
a legjobb sorozat a világon!
persze :D minek kérdezel, kérdező, ha nem érdekel a válasz?
a Z-t húsz éve láttam, tetszett is, de a Super jobb; hála istennek tökmindegy, hogy mit csinálsz, ez a folytatás és ez így is marad, te meg csak sírjál :D
Épp ez bánt annyira ,hogy ha ugy folytattak volna a super-t mint a Z-t olyan harcokkal,a mai erőkkel amiket megkaptak,akkor hihetetlen dragon ball-t kaptunk volna :/
nem azt mondom,hogy nem nézem a Super-t mert egy igazi dragon ball fan mindent lenéz ami dragon ball,de csalódtam akkor is sajnos :/
hát akkor remélem, megváltozott a véleményed a 39. rész után!
ki merem jelenteni, a Hit vs Goku a legjobb küzdelem a Dragon Ball történetében... beszéltem pár ismerőssel, akik a te véleményed osztják (a Super rossz), de ők is azt mondták, ez a harc a Z szintjét is messze megüti! na így már folytatható a történet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!