Dragon ball z fanok! Szerintetek is óriási különbség van a Z és a SUPER között?
Én akkora rajongó vagyok,hogy már nem 1x elsirtam magam a Dragon ball Z - n... és a régebbi részeket is szerettem,mert ez volt a gyerekkorom...de ez a Dragon ball Super,annyira megváltozott... pudingot zabáló istenek,már majdnem facebookoznak benne... hihetetlen és szörnyü szerintem ,hogy mit tettek a dragon ball-al :((((
F24
szerintem hit és goku megküzd Champával :D
LEGALÁBB is remélem ...
IGEN nagy különbség van de örüljünk,hogy van folytatás.
Egy kicsit mindenkinek zavaros a Dragon Ball super, mert nem olyan mint a Dbz, mert ugye a Dbz részeiben sok volt az érzelem ami meg fogdta a nézőke. A super részekben csak ezt az eggyet hiányolom de remélem később pótolják.
Ez a super egy fos. Van benne pár jó harc nem tagadom, de a történet, és a karekterek olyan szarok hogy nem igaz...
Vegeta egy egydimenziós duli fuli törpévé változott (még kékül is) A z-ben még ő votl a kedvencem...
Mindenki full retardált, az erőviszonyok sem tisztázottak: Future Trunks erősebb mérgesen mint két kék saiyenből fusionielt vegito (vagy mi) na ne már...
Piláfék mi faszt csinálnak ott? Meg a kiscsaj az nem votl már a sima dragonballban nagyobb? (itt lehet hogy csak kihagytam valamit)
Komolyan mintha egy ötéves gyerek írná a történetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!