Dragon ball z fanok! Szerintetek is óriási különbség van a Z és a SUPER között?
Figyelt kérdés
Én akkora rajongó vagyok,hogy már nem 1x elsirtam magam a Dragon ball Z - n... és a régebbi részeket is szerettem,mert ez volt a gyerekkorom...de ez a Dragon ball Super,annyira megváltozott... pudingot zabáló istenek,már majdnem facebookoznak benne... hihetetlen és szörnyü szerintem ,hogy mit tettek a dragon ball-al :((((
F24
2016. ápr. 11. 11:50
11/26 A kérdező kommentje:
igen ez elég erős rész volt a Hit-es,elég jó harcok voltak benne,kivancsi vagyok a folytatásra. de azért a Z-hez akkor sem jöhet,ahol kitudja hány részen át csak a harc megy,a Superben túl sok a hülyéskedés
2016. ápr. 18. 08:39
12/26 anonim válasza:
"ki tudja, hány részen át csak a harc megy"
pont ezért volt unalmas
13/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt unalmas a Z de hála istenek kezd be indulni a super is.
14/26 anonim válasza:
aham, azért kellett belőle egy Kai-t rövidíteni...
15/26 A kérdező kommentje:
éppen attól tudta magát beleélni az ember a Z-be ,hogy látta mennyi részen át csak harcolnak az életükért,fejlődnek, és a gonosz legyőzéséért mindenre képesek,na meg hogy megmentsék a barátaikat... mint mondtam a szereplők teli voltak élettel,pláne dermesztő,cell,na és Majin Buu :O na ezek voltak az igazi rosszfiuk a Dragon ball-ban. Mondjuk a Super-nm rossz nem mondtam,de lehetne több komolyság benne,és kicsit drámai fordulatos nem várt dolgok.
2016. ápr. 21. 11:18
16/26 Kenzo Tenma válasza:
Szerintem Hit karaktere nagyon komoly lett. És most vele hosszabban is harcol Goku, egy részig még biztosan. Annak pedig, hogy nincsenek mondjuk 5 részen át tartó harcok szerintem az az oka, hogy a supert rövidebbre tervezik vagy esetleg több mindent bele akarnak sűríteni.
17/26 anonim válasza:
vagy esetleg rájöttek, hogy semmi értelme egy 10 részes harcnak, mert az első 8 rész holtunalmas
18/26 A kérdező kommentje:
remélem azér nem tervezik rövidre...
Hit karakterét eltalálták igen
kivancsi vagyok meddig kepes meg fejlodni goku
2016. ápr. 23. 15:47
19/26 anonim válasza:
Ember te miről beszélsz? gyerekesen viselkednek, komolytalanok.. láttad mit művelt Vegita kis csillagharcos kölyökkel? vagy frosttal?! de mondhatnám példaként azt is amikor beerus felpofozza bulmát. Ez a sorozat csak egyre jobb lesz, lassan indult be de hidd el hogy jó lesz :) én is úgy álltam hozzá mint te de már rég megbarátkoztam vele, a 40. részt teljesen japánul néztem, semmi felirat nem volt mert nem tudtam tovább várni, muszáj volt megnéznem mert annyira izgat hogy mi fog történni! :) Znél ilyen nem nagyon volt mert több részen át ment a harc, itt meg egy rész alatt is fordulhat a kocka, nem olyan monoton. Nekem nagyon bejön, próbálj kicsit pozitívabban hozzá állni és szerintem neked is tetszeni fog ;)
20/26 anonim válasza:
ahh, pontosan ugyanezeket mondod, amiket én :D Dragon Ball Magyarországban bent vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!