Dragon Ball Super? Tényleg folytatódni fog a Dragon Ball Z?
Figyelt kérdés
Már sok helyen olvastam,hogy Akira Toriyama a DB/Z alkotója,készíti a DBZ folytatását,ami Dragon Ball Chou, angolul Dragon Ball Super néven lesz ismert. :D Hihetetlen,mégis en nagyon remenykedem benne ,hogy ez igaz lesz.A DBZ a kedvenc aninem. :D
Itt olvastam: [link]
2015. máj. 7. 19:28
1/10 taopaipai válasza:
pontosabban a Battle of Gods és a Resurrection F után veszi fel a fonalat a Dragon Ball Super, japánban valamikor Július első napjaiban kerül bemutatásra, és pletykák szerint több, mint 100 epizódot terveznek legyártani
2/10 A kérdező kommentje:
Értem,és a kékhajú Goku, Vegita meg a többi saiyan is ebben lesz?Vagy ezcsak valami buggyant kitaláció,amit elterjesztettek?
2015. máj. 8. 13:18
3/10 taopaipai válasza:
a kékhaj a Super Saiyan God Super Saiyan szint, magyarul az SSJ isten is átváltozik ssj-vé, tudom bonyolult, ez a Fukkatsu no F című új filmben jelenik meg először, arról nincs hír hogy a sorozatban is használják majd ezt a szintet, de gondolom igen
4/10 taopaipai válasza:
ugye Fukkatsu no F=Resurrection F
5/10 anonim válasza:
Fuuu de jó lesz :D Akkor lesznek új ellenfelek :D
Ssj god :D
6/10 anonim válasza:
Nem akarok elkiabálni semmit, de remélem, hogy jó lesz. :)
7/10 The Wounded Eagle válasza:
Jó lesz mert az eredeti Sorozat alkotója vette vissza kézbe... ő meg nem fogja magát tán leégetni :D
8/10 PartyKing válasza:
már kész a Dragon Ball Super 1.része felirattal.
9/10 The Wounded Eagle válasza:
Jaja jó is lett csak kicsit sűrű. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszett az elso resz,de ezek csak meg olyan elökeszitö reszek,megmutatjak h mi is van most Gokuekkal,A holnapi resz is jo lesz. A vegita család kirándulni megy :).
2015. júl. 11. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!