Ki várja már az új Dragon Ball Super nevű sorozatot?
Buu legyőzése után fog játszódni földön újra béke, de egy új erős ellenfél fog jönni...
Kíváncsi leszek, ki lesz, milyen lesz, milyen erős stb?
Remélem azért most többen is labdába fognak rúgni nem Csak Goku meg Gohan... Grafikája lehetne picit szebb, modernebb majd... Zenék hangok remélem maradnak + egy két új háttér zene lehetne azért... Tuti nézni fogom akár milyen is lesz...
Kedves második?
Minden rendben? Nem szeretnél valakivel beszélgetni? Ha segítség kell csak szólj!
2-eske nem lát az verekedés mögé sok + mondani valója jó irányban... Főleg azoknak jó, akik sportolnak mozgásra buzdít inkább... :)
Tévhitben élsz nem lettem verekedős alak...
7-es júliusban lesz.
megspékelni erőszakkal nem tudom miért kell, de ezt az alkotóját kell kérdezni ez egy akció fantasy kaland harcművészeti rajzfilm... Ez így érdekes gondolom. unalmas lenne ha csak úgy megszereznék a kristály gömböket... Balett előadássokkal...
Láttam Pl: Kaleido start, Love live is hasonló ne add fel az álmodat erőszak mentes.... ezek más kategóriában vannak... van sok féle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!