A "Dragon Ball Super" anime-sorozat tényleg annyira "szuper" lett (bocs, a cím kínálta a szójátékot :), mint ahogy azt a rajongói állítják, vagy (bizonyos tekintetben) elmaradt a "híres" elődtől, a "Dragon Ball Z"-től?
Egyrészt értem én, hogy az alkotók igyekeztek "gyerek-barátabb" formátummal megcélozni a mostani fiatalabb korcsoportot (több potenciális DB-rajongót bevonzva a franchise-ba), ami alapvetően nem rossz elképzelés, de vajon nem vitték kissé túlzásba? (gondolva itt a történetre, az új karakterekre, a harcok kivitelezésére, stb)
Sok ismerősöm felhozta, hogy hiányzott az az alaphangulat és monumentalitás, ami a Z-t jellemezte, és még sok hasonló...
Ti hogy vagytok vele?
Szerintem szuper lett a Dragon Ball Super, bár ez az elején nem látszódik.
A Goku Black-es és az Erő Nagytornája történtetív viszont olyan jó lett, hogy én a Dragon Ball Z felé helyezném.
Ráadásul azt is megjegyezném, hogy a 291 részes Dragon Ball Z animében sok filler van, ezért inkább a Kai-t favorizálom, ami annak a fillermentes változata. A 131 részes Super ezzel szemben jobbnak figyel a fő történeti szálakra, nincs benne annyi filler.
Nekem mindegyik DB sorozattal problémám van, hogy teljesen más stílusúak egymáshoz viszonyítva. A DBZ túllőtt a célon brutalitással, a DBGT nagyjából jó, a Super nekem rettentően bugyuta lett.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!