Melyik animét ajánlanátok? Ediig nem néztem sokat csak a My Hero Acadamy Dragon Ball z One Punch Man ÉS (mivel én annak tekintem) ATLA. MIt nézzek? MHA ÉS a OPM nagyon tetszett.
Most még így az elején leírom, hogy én se láttam túl sok animét, de azért megpróbálom. Naruto+ Naruto shippuuden: elég népszerű animéket írtál le szóval szerintem a Naruto is tetszene. Jelenleg ennek az animének úgymond a "3. Része" fut, a Boruto.
Attack on titan: érdemes megnézni, szerintem nagyon jó karakterek vannak benne és most fog kijönni a 4. évad amire azt mondják, hogy sokkal jobb lesz, még az előző 3-nál is. Már csak
a mangájából is kiindulva én nagyon várom már.
Noragami: nem túl ismert anime sztem egyszer érdemes megnézni, nekem tetszett.
Charlotte: jó történet, bár nem történik benne olyan sok minden, szval néha nekem unalmas volt, de a vége azért meghatott.
Kaichou wa maid-sama: szerintem az ilyen romantikus, sulis animék közül a legjobb. Aranyos sztori és egyben humoros. Egyik kedvenc animém.
Magi: The Labyrinth of Magic
Hunter x Hunter (2011)
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Yuu☆Yuu☆Hakusho
Kimetsu no Yaiba
Ansatsu Kyoushitsu
Nagyon zseniális még a Jujutsu Kaisen (bár még csak egy idei anime, szóval jönnek az új részek)
Engem nagyon megfogott, mert shounen, bár valahogy mégse az a tipikus shounen anime
Nagyon ajánlom még én is a Yakusuko no Neverland-et, kicsit beteg, de zseniális anime
Nagyon jónak találtam még a Made in Abyss sorozatot, bár nagy sajnálatomra csak 12 részes és nem nagyon találtam hírt következő évadról :c
Mindemellett, ha kezdő animés vagy, egy nagy alap, de csak ha rövidebbet szeretnél, a Death Note, érdemes megnézni
Meg hogy igazi weeb legyek természetesen ajánlom a Boku no Pico-t is *_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!