Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek van olyan jó az...

Szerintetek van olyan jó az eddigi részek alapján a Db Super mint a Dragon ball z?

Figyelt kérdés

#Dragon Ball Super #vs Dtagon ball z.
2017. dec. 27. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Én minden új dologra azt szoktam mondani hogy szar (eléggé konzervatív vagyok) de kivételesen a Super DB tetszik.Kellemesen csalódtam benne a katasztrofális GT után...

Jó a sztori,jó poénok vannak benne.Persze a DBZ mindig is az első helyen lesz de a SDB se rossz

2017. dec. 27. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a Z-t jobban szerettem, de vannak dolgok amiket a Super jelenleg jobban csinál:

A mostani SAGA-ban használtak olyan karaktereket is, akiket már a Z-ben is alig kaptak érdemi szerepet. Ha ilyen maradna, nem csak Gokuról meg Vegitáról szólna, nekem talán egy picit jobban is tetszene mint a Z.

2017. dec. 27. 20:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Mistic Gohan erősebb lett benne?
2017. dec. 27. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Gohan nem harcolt, mivel a családjára koncentrált, így teljesen elgyengült (na jó, nem gyengült el, csak mivel nem nagyon használta a KI-t, nem edzett, így nagyon eltunyult. Mint amikor nem mozogsz eleget hónapokig, zabálsz, és az első futásodnál hamar kifulladsz).

Piccolo a mostani saga elején összeszedte, és Gohan noha nem is olyan erős mint volt, újra harcolni akar, és egyre erősebbé válni.

Eléggé lassan indul el a DBS. A két filmfeldolgozást (az első 30 rész kb.) pl. egy bűncselekmény, borzasztóan rossz, javaslom hogy hagyd ki ha elkezded, és nézd meg helyettük a feldolgozás alapjait, a két új Dragon Ball Moviet. Cselekmény szempontjából ugyanaz.

2017. dec. 27. 22:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

És Zseniális teknős villantott valamit? meg Tenshin Han?

2017. dec. 27. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Tien sajnos mèg mindig el van hanyagolva, bár volt egy epizód ahol volt èrtelme a lètezèsènek. Remèlem a kèsőbbiekben többet láthatjuk őt.

Master Roshivan a mostani sahaban nagyon jól bántak, èrdemes megnèzni.

2017. dec. 28. 10:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2017. dec. 28. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!