A Tokyo Revngers tényleg jó?
Figyelt kérdés
Mert nekem most nagyon hype-oltnak tűnik,és nem tudom tényleg jó-e.Persze itt a saját véleményeteket kérdezem2021. okt. 5. 19:41
1/10 anonim válasza:
Annyira nem nagy szám, de az évadzáró miatt eléggé kíváncsi lettem a folytatásra. Szóval meg lehet nézni, de nem olyan nagy szám, mint a hype alapján gondolná az ember.
3/10 anonim válasza:
Én a mangát olvastam, az animét nem láttam, de szerintem a manga jó.
4/10 anonim válasza:
Én szeretem. Vannak idegesítő tulajdonságai. Az egyik legjobb barátomnak a 2.kedvenc animéje, egy Steins Gate és egy Erased között (szereti az időutazósat ezek szerint. :D). Ennyire azért nem tökéletes, főleg ehhez a másik kettőhöz viszonyítva, de én kiváló alkotásnak tartom. Karakterközpontú, időutazós, bandaháborús anime, kiváló hangulattal, néha erőltetett humorral, és egy vagy két logikai bakival. Szerintem nézz rá, egy próbát mindenképpen megér. :D
5/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszet. Nem olvastam a mangát csak az animét láttam. Szerintem az ízléseden fog múlni, hogy szereted-e. Én szerintem nem hiába hype-olják. Nekem a kedvenceim közé került. Éredems esélyt adni neki az biztos!
6/10 anonim válasza:
Azokhoz képest amik most jöttek ki jónak mondható egyébként átlagos
7/10 anonim válasza:
Szerintem azokhoz képest sem jó amik abban a szezonban jöttek ki…
A megrajzolása is fapadosabb.
A történetben semmi különös nincs, a főszereplő pedig egy béna karakter, nincsenek igazából erényei…
Nekem egy 10/4.
8/10 anonim válasza:
Ha gondolkozol az anime alatt, akkor nem jó, mivel vannak inkonzisztens, logikátlan dolgok.
Ha kikapcsolod az agyad, akkor lehet jó.
9/10 anonim válasza:
Én nem gondolom hogy a semmiért lenne túlhypeolva. Az anime nem lett a legjobb, sokszor nagyon nyomi az animáció (pl mikor Draken és Hanma harcolt és konkrétan repültek, az nagyon cringe volt), de összességében nincs vele nagy gáz. Viszont nekem ez a kedvenc mangám, hihetetlenül jól vannak kidolgozva a karakterek, egyértelműen karakterközpontú történet, de nem csak az MC hanem az összes karakter egyedi és van szerepe a sztoriban, nekem nagyon tetszik.
10/10 anonim válasza:
Nem voltam képes befejezni, borzasztóan zavart az mc. De am érdekesnek tűnik a koncepció, és tetszik ahogy kinéz az anime, szóval lehet, hogy nekifutok még egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!