Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Tokyo Revengers- ben más...

A Tokyo Revengers- ben más szerint is erőltetett a dráma, a síràs- rívás, emiatt nehéz komolyan átélni a helyzetüket, sajnálni a szereplőket?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 18:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9, igen. Épp most néztem legújabb részt, erre csak fogom a fejem a sok buta, agresszív, bunyós gyerek láttám. Lehet velem van a baj, hogy nem látom értelmét vagy csak hiányzik belőlem a tesztoszteron. Úgy látszik erre van igénye az embereknek, elég népszerű anime lett.
2021. aug. 29. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem tudom olvastad-e a mangát vagy tervezed-e olvasni, de mérföldekre van az animétől (ahogy az általában lenni szokott). Az összes arc gyönyörűen fel van építve, ahogy minden karakter is, mindenkinek megvan a maga háttértörténete és személyisége, mindegyik karakter egyedi és mindenkinek szerepe van a történetben, nem csak fillereknek vannak ott. Aki szereti a ganges mangákat/animéket az a Tokyo Revengersben nem fog csalódni, abban biztos vagyok. Én az animére 7/10-et, nagyon jó szívvel 8/10-et adok, holott a manga szerintem simán megér egy 10/10-et. Ez csak személyes vélemény, de én úgy gondolom hogy egy brutál jó sztori semmit nem ér ha a karakterek rosszul, unalmasan vannak megírva, és a TokRevnek többek között a karakterek kidolgozottsága óriási erőssége. De persze aki nem szereti ezt a delikvens témát, vagy zavarja hogy tinédzserek, annak nem fog tetszeni, akkor nem is kell megnézni vagy elolvasni. Nekem pl pont az tetszik benne hogy tinik és nem 30-40 éves emberek, szerintem sokkal izgalmasabb így és szerethetőbbek a karakterek, több az őszinte érzelem benne.
2021. aug. 29. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Drogkereskedelem meg belelátni egy banda mindennapjaiba? A múltbéli történetszálban a legtöbb karakter 15 éves, sima bajkeverők. Nem csempésznek drogot, nem ölnek, csak bunyóznak. Pont az a lényege a sztorinak, hogy eldurvulnak a dolgok, és évekkel később lesz komoly bűnözőszervezet a Tomanból. Szerintem jó anime, bár Takemichi 27 éves létére nagyon balfácán. De a karakterek érdekesen vannak felépítve, jó nézni. Én mozogtam ilyen körökben kamaszként, és egyébként persze eltúlozva, de jól mutatja a szar gyerekkort átélt kamaszok lelki vívódását.
2021. aug. 29. 22:05
 14/14 everlight ***** válasza:
10.A valóságban mégha egy banda kemény,verekszik,akkor sem képzelik magukat a maffiának,ez kb a 8 évesek szintje,14-16 éveseknél max ha bűnöző családba születtek .
2021. aug. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!