A Rex felügyelő 3. gazdájával (és a csajjal) készült részek, valamint a római évadok más számára is már erőltetettek voltak?
Teljes mértékben egyetértek. Mivel nagy rajongója vagyok a sorozatnak, így a nővel meg a férfival is végignéztem minden részt, sőt, elkezdtem az olasz részeket, de azokat már nem bírtam végignézni.
Moser, a legelső felügyelő akihez mindenki hozzászokott, nyilván a legtöbbek kedvence a maga fanyar modorával. Mikor jött Brandtner, ő eg teljes más személyiség volt, a sorozat is kicsit pörgősebb lett (még a főcímdal is).
Ezeknek az évadoknak volt egyfajta hangulata, különösen Moserrel, olyan igazi bécsi hangulat.
A nő és a férfinál már nem volt meg az az eredeti Rex-es hangulat. Tulajdonképpen nem is annyira a kutyán volt már a hangsúly.
AZ olasz részek meg teljesen külön kategória, számomra az már nem ugyanaz a sorozat, nem is tekintem a Rex folytatásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!