Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nyomatják az Everglow-t?

Miért nyomatják az Everglow-t?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 13:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%

Hogy érted, hogy nyomatják?

Igazából csak egyre népszerűbbek, így persze, hogy az ember többet fut össze a nevükkel.:)

2021. jún. 16. 14:24
 2/25 anonim ***** válasza:
45%
Én fiatal vagyok (16 éves), de még nem is hallottam róluk.
2021. jún. 16. 19:19
 3/25 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert marha jók. És nagyon örülök, hogy egyre népszerűbbek. Szerintem ennél még sokkal nagyobb figyelmet is kaphatnának.

#2 de azért abban biztos vagyok, hogy a BTS-t vagy a Blackpinket nem kell bemutatni. Én 33 vagyok és mégis hallottam róluk. Jah lehet, h azért mert nem csak 2 együttest ismerek xd

2021. jún. 16. 23:51
 4/25 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is nagyon jók. Kb minden számuk jó. Eddig sosem okoztak csalódást. Jah és hahó nem csak BTS és Blackpink létezik. Nem baj az ha más is kap egy kis figyelmet :)
2021. jún. 16. 23:56
 5/25 A kérdező kommentje:
A Dreamcatcher miért nem ennyire népszerű?
2021. jún. 17. 00:03
 6/25 anonim ***** válasza:
88%
Ők legalább végre egy olyan felhozatal, akik élőben, playback nélkül is jól énekelnek. …Ami pl. a sokak által agyonistenített Blackpink tagokról nemigen mondható el.
2021. jún. 17. 00:35
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

Mert a Dreamcatcher inkább egy rétegzenét képvisel. Nem vmindenkinek jön be a darkos sítlus. Én imádom őket, de az Everglowt még jobban :) #3 voltam

#6 Egyetéretek teljes mértékben

2021. jún. 17. 00:46
 8/25 A kérdező kommentje:
De nem ugyanaz mindkettő csapatnak a concept-je?
2021. jún. 17. 09:16
 9/25 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán. A dreamcatcher darkos conceptje, helyenként metál elemekkel kicsit más mint az Everglow. Akármennyire is hasonlít a conceptjük, más közönséget céloznak meg. Ezért tud megálni egymás mellett az a két banda. Mindekettő nagyon nagyon jó és különlegesebb, mint a legtöbb híresebb banda, akiket felkaptak, mert egyszer produkáltak vmi nagyot. Az meg senkit nem érdekel, hogy a Dreamcatcher és az Everglow tartja a színvonalat és minden egyes cb-vel jobb és jobb számokkal jönnek ki. De ez csak az én véleményem.
2021. jún. 18. 15:49
 10/25 anonim ***** válasza:
4%

concept? figyi de ugyan az...

mindkettő darkos

attól mert az 1000 elemből 10 nem ugyan az az nem azt jelenti hogy teljesen mások más concept

ha 1000 vől legalább 800 ugyan az akkor már ugyan az a concept

és igen az everglow elég szépen fejlődik de ahogy látom inkább amerikában vagyis már a kezdetek óta van egy amcsi fan tábor!

a dreamcather ők azért egy régebbi banda nem? eléggé nehezen indultak be aztán hirtelen 100+ezer eladás! előtte meg évekig csak max 30ezer!

nem tudni ez most csak egy hype volt vagy sem de látszik nagyon hogy az everglow az amcsi piacra lett tervezve! egyből a debüt után felkapta az amcsi média szóval valszeg jó zsebekbe került az adott erzsébet utalvány... ":D

2021. jún. 19. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!