Hogy érted, hogy nyomatják?
Igazából csak egyre népszerűbbek, így persze, hogy az ember többet fut össze a nevükkel.:)
Azért, mert marha jók. És nagyon örülök, hogy egyre népszerűbbek. Szerintem ennél még sokkal nagyobb figyelmet is kaphatnának.
#2 de azért abban biztos vagyok, hogy a BTS-t vagy a Blackpinket nem kell bemutatni. Én 33 vagyok és mégis hallottam róluk. Jah lehet, h azért mert nem csak 2 együttest ismerek xd
Mert a Dreamcatcher inkább egy rétegzenét képvisel. Nem vmindenkinek jön be a darkos sítlus. Én imádom őket, de az Everglowt még jobban :) #3 voltam
#6 Egyetéretek teljes mértékben
concept? figyi de ugyan az...
mindkettő darkos
attól mert az 1000 elemből 10 nem ugyan az az nem azt jelenti hogy teljesen mások más concept
ha 1000 vől legalább 800 ugyan az akkor már ugyan az a concept
és igen az everglow elég szépen fejlődik de ahogy látom inkább amerikában vagyis már a kezdetek óta van egy amcsi fan tábor!
a dreamcather ők azért egy régebbi banda nem? eléggé nehezen indultak be aztán hirtelen 100+ezer eladás! előtte meg évekig csak max 30ezer!
nem tudni ez most csak egy hype volt vagy sem de látszik nagyon hogy az everglow az amcsi piacra lett tervezve! egyből a debüt után felkapta az amcsi média szóval valszeg jó zsebekbe került az adott erzsébet utalvány... ":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!