Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nyomatják az Everglow-t?

Miért nyomatják az Everglow-t?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 13:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Miért kell belekötni olyanba amibe nem kell? Az Adios és a Bon Bon Chocolat mitől lenne darkos? A Ladida meg inkább retro, mint darkos. Szóval nem értem miért kötsz bele megint valamibe? Tényleg nem érzed jól magad, ha nem szólsz le valakit? Nem értem. A zenéjük más. Innentől más a táboruk. Ennyi.

Egyébként meg szerintem nincs nagy népszerűségbeli különbség a kettő között. Igen egy kicsit talán népszerűbb az Everglow, de populárisabb zenét tolnak, mint a Dreamcatcher. De szerintem mindkettő jó.

2021. jún. 19. 02:18
 12/25 anonim ***** válasza:
7%

javíts ki ha tévedek de amiket felsoroltál azok az új számaik amikkel feltúrbozták magukat?

és már megbocsáss miért nem lehet el mondani a véleményemet ráadásul úgy hogy még csak nem is qurva anyáztam...???! :"D meg tehetném sőt nagyon kemény szavakkal is tudnék bombázni...

mindkettő erősen csinál darkosabb cuccot az hogy az egyiknek van más árnyalata az csak egy dolog a fő vonal attól még nem változik

legalábbis addig nem amíg ez van a többségben

2021. jún. 19. 02:39
 13/25 anonim ***** válasza:
A Ladida eléggé új szám, úgyh nem tudom mi a vita tárgya. Igen a First valóban darkosabb lett, de szerintem az Everglow messze áll a darkos conceptől. Ha nem tűnik fel a kettő közti különbség, akkor arról már nem én tehetek.
2021. jún. 19. 02:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Bocsi, de tényleg mindig belekötsz mindenbe. A véleménynnilvánítás az egy dolog, de a kötekedés egy másik dolog. Én még nem láttam, hogy bárkivel is egyetértettél volna. Lehet még a nevembe is belekötnél.
2021. jún. 19. 02:48
 15/25 anonim ***** válasza:
3%

.... mondjunk veled is egyetértettem már... ":DDD ne zavarjon... közgazdász igaz? na akkor már 1-2x egyetértettünk :S

a véleményníilvánítás meg pont ezt jelenti ":DDD különböző vélemények nem csak annyit nyögök be hogy éljenn bts! jungkoksz vagy blackpink istennn!

várj mondok jobbat!!! a bts a 7 arkangyal megtestesülése a földön!!!

michael gabriel uriel raphael camael zadkiel és jophiel!

7 dancer

7 vocal

7 visual

7 rapper

7 talents! :DD

és mondok még jobbat is

a blackpink 4 tagja akár a szeráfok isten legfényesebb angyalai akik tűzből vannak és közvetlenül előtte állnak a trón mellet annyi különbséggel hogy nem azt kántálják folyamatosan hogy szent szent szent hanem blink blink blink...! :"DD

2021. jún. 19. 03:16
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

Közlöm veled, hogy nagyon sokszor nem értek egyet sem a toxic armykkal sem a toxik Blinkekkel. De valahogy normálisan megtudom fogalmazni a véleményem. És valamiért engem sosem pontoznak le. És nem azért mert banyalok és azt írom ami látni akrnak, hanem az ellenvéleményemet megtudom kulturáltan fogalmazni, veled ellentétben, de ezt már többször elmondtan neked. Nem tudom feltűnt-e neked, hogy nem engem hanem téged utálnak a kommentelők a beszólásaid miatt és nem engem. Holott elmondtam azt is h sokszor ugyanazon a véleményen vagyunk, de mindegy a körítés.

Amilyen adjon isten olyan a fogadj isten. Gondolom érted miről beszélek.

2021. jún. 19. 03:27
 17/25 anonim ***** válasza:
4%

16 figyi az hogy ismeretlen kommentelők szeretnek-e vagy sem az qurvára nem érdekel 😂😅 de nem tom hogy jön a témában ez! Mellesleg jó sokáig fent vagy! (Mondjunk tegnap én sem bírtam aludni a hirtelen hőingadozástól) de ez lényegtelen

Amúgy sokszor kulturáltan meg fogalmazom ezzel te is tisztában vagy! Ahogy azzal is hogy hiába utalnak sokszor fel vagyok pontozva! Mert egyszerűen hiába hogy mennyire ellenszenves vagyok a gondolataimmal egyet szoktak érteni…! Lényegeben a győzelmem a legnagyobb mert azokat győzöm meg egy szinten akik ruhelnek és el akarnak utasítani atomi szinten! 😂😅 valld be ez sokkal nagyobb győzelem! Mellesleg nem érdekel a pont rendszer ! Az hogy sokan itt fel vannak 4-5 pipa ra pontozva az nem jelent semmit max annyit hogy tucat véleményt!

Tudod hol szereztem 3 pipát (de volt az amugy 4 is a kpop szekció elott…!) tudomány és vallás szekcióban! Szoksz arra járni? Mert ott nem azt pontozzák fel aki a nyájjal azonos irányba megy hanem hogy mennyire van igaza az adott dologban!

Ja amugy meg te is nem egyszer kiakadtál az őrült fanok miatt! Volt pár alkalom amikor te sem tudtad annyiba hagyni!

Sőt de le is szoktak pontozni azért is szoktál 1-2 nyafozni mert bizony itt vannak olyanok is akiket nem érdekel semmi csak le pontoznak illetve fel és ez attól függ hogy vagy azt írod hogy ők az isten a tökély a magnus opus! Vagy sem…

2021. jún. 19. 11:25
 18/25 anonim ***** válasza:
67%
Tudomány szekcióba nem veszek részt, mert a tudomány nem a gyakorira való szerintem. Én tudományos oldalakat meg hivataos publikációkat szoktam olvasgatni a témában. De ez nem ide tartozik. Örülök ha van olyan, mikor normálisan meg tudod fogalmazni a véleményed, tartsd is meg ezt a jó szokásodat. Szép napot!
2021. jún. 19. 13:55
 19/25 anonim ***** válasza:
8%

szerintem de a gyakorira is való mert sokan nem biztosak 1-1 dologban amúgy ahogyan írtad valszeg sosem néztél fel rá! csak szolok vannak normális emberek is a gyakorin! általában a művészet népszokások a "politika" (legtöbb esetben) vallás és tudomány szekcióban!

és ha már publikációk... elég szépen tudnak kísérletezni már szuper szilárddal az örökké forgó baybladdel... ":D

ha már te is értesz mindenhez :"DDD

2021. jún. 19. 19:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Soha nem mondtam, h értek mindenhez XD
2021. jún. 19. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!