Nagyon beteges ha oc-ben akarom kielni, hogy szereto csaladom legyen?
Sziasztok!
Nekem nem igazan jo a kapcsolatom a szuleimmel, nem vagyunk jo csalad, ok ketten sem szeretik egymast, de ebbe nem akarok most reszletesen belemenni.
A lenyeg, hogy amikor neztem a Borutot annyira elontott az az erzes, hogy en is szeretnek ilyen csaladban elni mint amit Narutonak es Hinatanak van es milyen jo lenne ha ok lennenek a szuleim. Szerintetek nagyon beteges ha irok ehhez egy karakter, aki "en" vagyok es beleirom magamat a tortenetbe?
Nem. Egyébként ovisokkal, kisiskolásokkal is elbábozzák, elszerepjátékozzák az őket ért atrocitásokat, traumákat. Segít feldolgozni, megérteni, kezelni a dolgokat.
Az FRPG is valamilyen szinten ilyen. Nekem amúgy több jó barátom, egy legjobb barátom és két hosszútávú párkapcsolatom is kialakult, hála a szerepezésnek.
Lépj be minnél több ilyen csoportba, facebook-on szerintem még mindig az ilyesmik, de akár gportálokon is, talán... Találsz majd olyan embereket is, akik megértenek téged.
Viszont ne ragadj le a Narutónál, kreálj sima OC-ket is, azokból is szoktak jó dolgok születni.
Plusz kezdj el animés fórumokon is eszméket cserélni, előbb-utóbb összefutsz olyannal, akivel jól el tudsz lenni.
nekem csaknem mindegyik anime-univerzummal van oc-m :D mondjuk az írás nagy szenvedélyem
ezzel nem ártasz magadnak se másnak, szóval csak bátran <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!