Terveznek most itthon valamilyen új animét le szinkronizálni ?
Figyelt kérdés
Tudtommal csak a viasat 6-foglalkozik itthon animékel, bár ha jól halottam náluk most nagyon nincs keret ilyesmire, tudtok erről valamit esetleg valakinek valamilyen infó ?(még mielőtt valaki ideb@szná válasznak hogy a magyar szinkron sz@r nézd eredetivel vagy angollal annak üzenném hogy nem erre voltam kíváncsi.)2021. ápr. 15. 16:55
1/2 Tevenyereggyarto válasza:
Erre én is kíváncsi lennék.
Egyébként ha már “szar a szinkron”, én úgy vagyok vele ,hogy amihez van szinkron azt szinkronosan nézem, nem igazán a szinkronteljesítmény miatt hanem ,hogy megértsem mert vagyok olyan bamba ,hogy a feliratot félreolvasom vagy pörgősebb jeleneteknél nem tudom követni mert s akkor vissza kell tekerjek megnézni ,hogy mit mondtak. A “legjobb jeleneteket”, utalásokat/ easter egg-eket stb meg visszanézem eredetin vagy angolul.
2/2 anonim válasza:
Igen, de nem valamelyik stúdió, hacsak a DragonHall+ nem számít már annak. Ők a Steins:Gate-et tervezik kövi projektnek az Elfen Lied után. Erről tavaly volt is egy szinkron nagytorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!