Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik hype-olt animében...

Melyik hype-olt animében csalódtál a legnagyobbat?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 9. 19:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
AOT 3. és 4. évad,egy kérdésben kifejtettem már az okát.
2021. ápr. 9. 19:44
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Az első két(nekem még a 2. is bejött) évadig rohadt menő volt a tokyo ghoul, de miután kijött a 3. és 4. évad kicsit lecsillapodott az emberek rajongása, ahogy az enyém is megszűnt, azt veszem észre, hogy mostanság újra kezdik felkapni ://

A mostani yakusoku no neverland évadhoz is így állok hozzá, az elsőnél nagy volt a hype, jogosan(!), viszont a 2-nál érthetően leállt az egész.

Lehet egy picit eltértem a kérdéstől, mem tudom hogyan értetted pontosan, hogy van egy adott anime, hatalmas hype-pal és már az elejétől nem jön be?

2021. ápr. 9. 20:08
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
AoT, Yakusoku no Neverland
2021. ápr. 9. 20:18
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

AoT

SAO

Naruto

Bleach

Yakusoku no Neverland (második évad)

Kuroshitsuji

2021. ápr. 9. 20:52
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Naruto
2021. ápr. 9. 21:12
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

Boruto

The Promised Neverland s2

Baki

Bleach

2021. ápr. 9. 21:19
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
BNHA, Wonder Egg Priority
2021. ápr. 9. 21:54
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

"Lehet egy picit eltértem a kérdéstől, mem tudom hogyan értetted pontosan, hogy van egy adott anime, hatalmas hype-pal és már az elejétől nem jön be?"

Szerintem úgy, hogy hype-olják, mivel a többség azt mondja, hogy milyen jó, de neked nem jön.

Szóval nem arról van szó, mint a Yakusoku no Neverland S2 esetében, hgoy ott mindenki tudja, hogy elcseszték.

A példa kedvéért, neked mondjuk a Yakusoku no Neverland S1 sem jön be.

Legalábbis szerintem így érti.

"Boruto"

Azt hype-olta bárki is? Tudtommalm ég a nagyon hardcore Naruto fanok jelentés része sem követi már, mert szar lett.

2021. ápr. 10. 00:07
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

naruto mióta hypeolt? na meg a bleach? ezek nem hypeolt animék hanem lefektették az anime történelmet mindezt jogosan mert mind storyban és animációban elég jók voltak...

8-as azért ez elég túlzás! a boruto legnagyobb hibája hogy több mint a fele az filler és emiatt húzta le nagyon a sorozatot de pl azért van 1-2 jó filler szál is de a többi az pocsék és amúgy mindenki tökön ülve várta a canon fejezeteket sőt a tábor még most sem csökkent!

az aot-sem tudom hogy a francba kerül ide! lehet kicsit érni kellene hozzá mert a szerző plafon magasra emelte a minőségi lécet a storyval!

a yaksoku no neverland 2.évada tudtommal nem canon szerintem emiatt rontották el vele

a tényleges csalódás a sao! jó kezdéssel indult utána fokozatosan esett a színvonal már az első fejezetnél is ahol papás mamást játszanak de a kapcsolatuk még nagyon nem tart ott! utána meg már szánalmas az egész viszont az alicezation nagyon vissza emelte a színvonalt sőt jobb is lett de a folytatása vissza lehúzta az undorító szintre...

2021. ápr. 10. 00:24
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

"naruto mióta hypeolt? na meg a bleach?"

A Bleach-t nem tudom, de Naruto fan-okkal beszéltél már? Tagadhatatlan, hogy van 1-2 jó pontja, de a fanok az égig magasztalják.

"lefektették az anime történelmet mindezt jogosan mert mind storyban és animációban elég jók voltak"

Ez meg amúgy egyáltalán nem igaz.

Vannak, illetve voltak jobb animék, amik story-t tekintve jobbak voltak, így max never-ending animékről beszélhetnek.

Viszont a never-ending animék alapját a Dragon Ball tette le, és népszerűségével az is alapozta meg.

Animációt tekintve akkoriban voltak jók, de a Naruto azzal a stílussal, amivel elindult, azon nem igazán változtatott, így az animáció minősége 2010 körül már nem számított kiemelkedőnek.

Egy ellenpéldaként ott a One Piece, ami minimálisan folyamatosan változott és alkalmazkodott az új, jobb minőséghez.

"8-as azért ez elég túlzás! a boruto legnagyobb hibája hogy több mint a fele az filler"

Meg az, hogy újra előadják a Naruto-t benne.

Én olvastam kritikákat - nem is keveset -, mivel én is gondolkodtam, hogy elkezdjem-e. A filler csak kis része a problémának, mert azt át lehet ugrani, sokkal nagyobb problémának tartják, hogy ugyanaz, mint az eredeti Naruto, csak rosszabb minden szempont szerint a minősége.

"az aot-sem tudom hogy a francba kerül ide"

Ezt én se értettem, de nem akartam belekötni, mert akkor nagyon elmenne a beszélgetés.

"a yaksoku no neverland 2.évada tudtommal nem canon szerintem emiatt rontották el vele"

Egyrészt, egy jelentős része canon.

Másrészt, a változtatásokat a manga szerzője hozta, ugyanúgy, ahogy ez megtörtént az AoT esetében, mivel ott is kért a szerző változtatásokat.

"a tényleges csalódás a sao"

De azt se lehet igazán hype-oltnak hívni, mivel a többség szerint nem is olyan jó.

2021. ápr. 10. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!