Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik népszerű (hype) anime...

Melyik népszerű (hype) anime az, amit sokan kedvelnek, de neked nem tetszett?

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 08:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Seven deadly sins. Számomra valami kegyetlen rossz volt. Random csóka, kinek a kardja valójában egy távolsági fegyver, meg egy szexuális zaklató főszereplő, aztán nagy zöld malac hullik az égből.

Tokyo Ghul. Amúgy ennek nincs is kegyetlen rossz története, csak hiányzik a konvekvencia. Jók voltak a karakterek, szerethető az egész, de így random események láncolata. A kedvencem az, hogy vannak benne ilyen Ghul börtönök, tehát tudják a Ghul-okról, hogy értelmes lények és tudják táplálni is őket. Marha erősek ráadásként. Szóval nem egyértelmű, hogy írtani kell az értelmes, érző lényeket, akik tudnának segíteni a gyógyászatban, építészetben, művészetekben, katonaságokban, ahelyett, hogy integrálnánk őket a társadalomba?💁🏻‍♀️ De tényleg, csomóan azért ölnek embert mert muszáj, miközben amúgy a kormány tudná etetni őket és hasznuk is lenne.

Demon Slayer - random események láncolata, random karakterekkel, és poéntalan poénokkal. Ez sem lenne rossz, még élveztem is, de egyszerűen zavarnak a logikai bakik.

Hunter X Hunter. Már 30 órája néztem eme animét.... 30 órán keresztül azért szenvedtek, hogy megszerezzék a vadász jelvényt. Igaz, a nézőnek fogalma sincs, hogy mi a franc az a vadász, de marha jó nézni ahogy 30 órán keresztül azért küzdenek amiről fogalmunk sincs. AZTÁN meg is szerzik, vadászok lesznek DE MÉG MINDIG NEM TUDJUK MI AZ. És én itt abba hagytam ennek a remekműnek a nézését. Lehet jó, de nem tudom milyen, mert amikor ilyen hosszú ideig vezetik fel azt, amiről fogalmunk sincs, akkor azt nem akarok nézni...

(várom a lepontozásokat, hogy a kedvenc animétekről mondtam rosszakat, xd)

2021. márc. 13. 09:26
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

AoT

SAO

Naruto

Bleach

One Piece

Ezekkel ki lehet engem kergetni a világból is.

2021. márc. 13. 09:27
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Naruto

One piece

2021. márc. 13. 09:38
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Death note
2021. márc. 13. 10:14
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Naruto
2021. márc. 13. 10:19
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Black Clover

aki kedveli a harcokat, annak tökéletes, viszont a történetet gyorsan lelehet írni, 170 részből azért sokkal több mindent kilehetne hozni

és mivel never ending, így az animáció minősége is jóval gyengébb

2021. márc. 13. 10:27
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Black clover szintén. Olyan szinten semmitmondó a története, hogy 80 rész instant kihagyással is simán felfogtam, mi történik.

Először valahol a 7-8-as résznél abbahagytam, mert Asta olyan szinten irritált, hogy azt le sem tudom írni. Aztán barátnőm, aki nagy fanja, később elkezdte mondani, hogy folytassam, mert nagyon jó, úgyhogy valahol a nyolvan-akárhányas résznél bekapcsolódtam (az előtte lévő részeket simán kihagytam), de megint abbahagytam, mert egyszerűen olyan unalmas volt, hogy inkább dobtam.

2021. márc. 13. 10:34
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Tokyo Ghoul

Elfen Lied

Jujutsu Kaisen

Deadman Wonderland

No Game no Life: Zero

2021. márc. 13. 11:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 2-3 hétben volt már egy ilyen kérdés, csak azt értem el a válasszal, hogy lepontozzanak.
2021. márc. 13. 13:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem fogom lepontozni a 8-ast csak mert én pont azokat kedvelem. Van ilyen.

Sajna a kérdésre a válasz nem jön. Nem láttam sok hype animét, azokat amiket írtak kedvelem vagy egyáltalán nem láttam. Narutóval nem szimpatizálok, de 1 részt se láttam.

2021. márc. 13. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!