Hány részt kell látnom, hogy megtetszen a Naruto?
Figyelt kérdés
1 rész nem elég az biztos.2021. márc. 11. 11:22
1/13 anonim válasza:
Lehet az akár 1, de lehet 356 is.
Mindenkinek más az ízlése.
2/13 anonim válasza:
Szerintem Kakashi csengős részéig érdemes, az kb. 5 rész.
3/13 anonim válasza:
Nekem elég volt 20, hogy végleg búcsút mondjak neki még jó tizenpár évvel ezelőtt. Bár már az első rész sem tetszett annyira, de vártam, hátha lesz jobb is. Nem lett. Nem kínoztam magam vele feleslegesen.
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem se jött be az 1. rész, de lehet adnék még egy esélyt, ha már ennyien éltetik, hogy világ legjobb animéje stb. A bajom a főszereplővel van. Szánalmasan hülye és gyerekes, irritáló számomra.
2021. márc. 11. 11:33
5/13 anonim válasza:
Hülye és gyerekes, mivel még gyerek az elején.
Ahogy felnő, úgy fog változni a hozzáállás / gondolkodása.
6/13 anonim válasza:
Nem a világ legjobb animéje, de az 1. részből még nem sok minden derül ki róla (szerintem), én olyan 40-et javasolnék, ha van annyi időd.
7/13 anonim válasza:
Megnyugtatlak, végig olyan szinten irritáló a kedves főszereplő, hogy szívem szerint megkéselném TV-n keresztül. Állandóan a közhelyeket nyomja, a társaihoz képest buta mint a tök, de aztán hirtelen előszed valami hipermegaszuperultragiga technikát, és már meg is menekült mindenki. Ja, meg később a Shippuudenben elő fognak jönni a filler epizódok, amik csak arra jók, hogy húzzák az időt.
Én egyszer néztem végig, soha többet nem kérek belőle.
8/13 anonim válasza:
Hát amúgy a legtöbb embernek szerintem se Naruto a kedvenc szereplője belőle, de azért lesz pár érdekesebb/összetettebb arc.
9/13 anonim válasza:
Szeretik az emberek a Narutót, de nem kötelező ám megnézni. Egy epizódnál én lehet, több esélyt adnék neki, de tizenpár résznél többet ne kínozd magad, ha egyszer nem tetszik.
10/13 anonim válasza:
Én tizenx évvel ezelőtt a harmadikig jutottam, azóta sem éreztem az ingerenciát, hogy folytassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!