Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nem rég kezdtem el animét...

Nem rég kezdtem el animét nézni, és egy csomó képet láttam különböző animékről. Ilyen a Naruto is amit még nem láttam. Láttam, hogy neki az arcán vannak valami csíkok. Azok micsodák? Komolyan olyan, mint ha macska bajsza lenne...

Figyelt kérdés

2021. márc. 9. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Hülyén fog hangozni így, hogy nem láttad, de kilencfarkú rókadémon volt az anyja testébe zárva, mialatt terhes volt vele, és annak az ereje ilyen módon hatott Naruto külsejére (plusz átkerült az ő testébe a szellem nem sokkal azután, hogy megszületett).
2021. márc. 9. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

első részben el van magyarázva bele van pecsételve egy 9 farkú kitsune azaz róka yokai (yokai-ok a természet feletti lények mint nálunk pl a sárkányok griffek pegazusok) ez meg látvány elem mivel hát a rokák "így néznek ki"

nézd végig ha kiváncsi vagy a sorozatra de a fillereket kerülheted kivéve az anime canon-okat

2021. márc. 9. 23:28
 3/7 Hang72 ***** válasza:
100%

Már a legelején kiderül, hogy ő a kilencfarkú rókadémon (Kyuubi) jinchūrikije, vagyis az az ember, akibe bele van zárva az adott biju (valahány farkú valamilyen démon)

És ez ilyen utalàs erre

2021. márc. 10. 07:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm!
2021. márc. 10. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Foghatjuk erre is, ugyanakkor egy teljesen logikátlan motívum is egyben, mivel a többi 8 jinchuurikin nincsenek ilyen egyértelmű ismertetőjelek. Szóval ne nagyon keress benne logikát, egy idő után fel sem tűnik majd. :D
2021. márc. 10. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ős van benne logika csak utólag (persze kezdetben csak ez lett volna az oka hogy ő a hordozója) de mint kiderült narutonak meg van az oka (más oka)
2021. márc. 10. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
És mi? Lehet lemaradtam róla akkor. :)
2021. márc. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!