A Borutóban szerintetek ki néz ki a legjobban felnőttként, és ki az, akit a leginkább elszúrtak?
Igazság szerint, nekem Mizukin és Inón kívül aligha tetszik bárki is úgy igazán. Érdekes, a Narutóban a felnőttek olyan érdekesen, szépen, néztek ki, és élénkebbek voltak a színek rajtuk, de még a ruhák is jobbak voltak.
Naruto, oké, hogy már nem 10-en éves, de a haja... hát az valami katasztrófa. Könyörgöm, csak 32 éves, mégis negyvennek néz ki.
Hinatát se értem, miért kellett teljesen háziasszony stílusba tenni, legalább a haját meghagyhatták volna, csak mondjuk felkötve.
Gara haja sincs a helyzet magaslatán. Egyébként nem lenne vele baj, ruhailag, csak a haja mindent elcsesz rajta.
A legtöbbet jól elrontották. Értem én, hogy most a hangsúly Borutón meg a gyerekseregen van, de attól még nem kellett volna elhanyagolják ennyire a régi karaktereket.
Gaara haja embertelen vicces, kb, mint Spongyabob mikor leborotválja magáról a szivacsot.
Choji egy poén, stb stb... Naruto meg, nos konkrétan miatta sírni tudnék. Mint egy elhasznált, öregedő emberke.
Tsunade ellenben a kedvencem kinézetre. (Mivel semmit nem változott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!