NEm szokás! a világban az anime már cringe! Csak itthon fut még úgy ahogy, meg az elmaradottabb országokban
2021. febr. 26. 10:52
2/8 A kérdező kommentje:
Cringe magyarul mit jelent?
2021. febr. 26. 10:53
3/8 anonim válasza:
gáz, ciki, kínos
2021. febr. 26. 10:55
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bár én nem így gondolom.
2021. febr. 26. 11:48
5/8 anonim válasza:
"NEm szokás! a világban az anime már cringe! Csak itthon fut még úgy ahogy, meg az elmaradottabb országokban"
Ez egy paradoxon. Az animék iránt így világ szinten egyforma az érdeklődési kör. Amiért "cringe"nek nevezik pedig nem más oka van mint a sok beteg elméből szottyant művek és azok hypolása. Ezért aki nem is ismeri a műfajt és rákeres ezekre olyan szennyeket dob neki ki mint a naruto, elfen lied stb. és ez alapján vonnak le következtetéseket
2021. febr. 26. 12:50
6/8 anonim válasza:
Megnéztem a Barátok közt első részét, megállapítottam, hogy sz@r. Akkor most minden sorozat szar?
#kérdező
Vannak olyanok, akik csak azért járnak animés oldalakra, hogy ócsárolják az animéket.
Meg van egy olyan réteg, aki azért nem szeret egy adott animét, mert szerinte sz@r, lehetett volna jobb is, stb. Így vagyok én pl a The Promised Neverland 2. évadával. Azt nagyon elcseszték...
2021. febr. 26. 13:55
7/8 anonim válasza:
Szokásnak épp nem szokás, csak nincs benne miért rajongani.
2021. febr. 26. 16:49
8/8 Mambyy válasza:
Semmit sem "szokás" utálni vagy szeretni, az emberek mind maguk válogatják. Nevelés, baráti kör által kialakított gondolkozás mód, hozzáállás és érdeklődési kör. Teljesen felesleges bármelyik műfajt oltani, ha azok különböző rétegeit célozzák meg a nézőközönségnek. (ez olyan mint amikor beás legjobb haverom szidja a kedvenc death metalomat, vagy én fordítva az ő zenéjével xD) Adott műfajon belül is van millió ágazat, amit reggelig lehetne boncolgatni. Egy anime olyan mint az anál, van akinek bejön, van akinek nem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!