Mennyi esélyt szoktatok adni egy animének?
Változó. Van amikor már az első résznek a felénél feladom ilyen volt pl a One-punch man. Aztán van amikor abbahagyom mert nem fog meg annyira és mondjuk 1 év múlva újra próbálkozom vele. De olyan is van ami tudom,hogy elég rossz, silány anime de ennek ellenére végignézem. (Ahogy lehet egyszer a One-punch mant is megnézem)
Volt amit nem néztem meg mert nem tetszett ahogy mutatja a dolgokat,aztán végül a késöbbiekben megnéztem.
Legutóbb a Tower of God-ot 10 perc után kinyomtam, a Digimon Adventures: (az új) meg egy részt ért meg nálam.
A legtovább a Naruto húzta 32 résszel, mielőtt sok-sok-sok-sok éve búcsút vettem tőle. De általában 2-3 epizód esélyt adok mindennek.
Egyszer valami "okos" megmondóember elkezdte, hogy "íratlan szabály, hogy minden animéből legalább hat részt kell nézni, mielőtt dobná az ember, de ezt a kocaanimések úgysem értik, mert idióták!" Ja, ő veteránnak mondta magát, aki bezzeg sosem dobott még animét, mert az ugye nem illő egy "igazi" animéstől. Hát... inkább leszek akkor büszke nem igazi animés, mint mazochista.
Eddig 2 olyan dobott animém van, amiket már az internetes néztem.
Isekai Shokudou - 1. rész után dobtam
Outbreak Company - kb a feléig néztem, ami úgy 6 rész
Befejezettem 67 darab van, aktuális meg 11.
Én nem állok csak úgy neki animét nézni, hanem utánaolvasok, YouTube-on megnézek vele kapcsolatban pár dolgot, stb. (Sose szoktam reklamálni a spoilerek miatt) Így meg azért kicsit nehéz mellényúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!