Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mennyi esélyt szoktatok adni...

Mennyi esélyt szoktatok adni egy animének?

Figyelt kérdés
Én szeretem kivárni az első részt, de ha nagyon untat, akkor közben is simán dobom. Illetve ha tovább megyek vele, akkor is akármelyik részben sor kerülhet a kaszára, ha a minőség nem üt meg egy mércét.

2020. júl. 30. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
ha az 3. részik nem tetszik meg akkor hagyom és egy újat kezdek. nem szeretem az olyan animéket amik nagyon lassan indulnak be.
2020. júl. 30. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Változó. Van amikor már az első résznek a felénél feladom ilyen volt pl a One-punch man. Aztán van amikor abbahagyom mert nem fog meg annyira és mondjuk 1 év múlva újra próbálkozom vele. De olyan is van ami tudom,hogy elég rossz, silány anime de ennek ellenére végignézem. (Ahogy lehet egyszer a One-punch mant is megnézem)

Volt amit nem néztem meg mert nem tetszett ahogy mutatja a dolgokat,aztán végül a késöbbiekben megnéztem.

2020. júl. 30. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
1X végigszenvedtem magam a Tokyo Ghoul 1. évadán meg talán a 2. évad első részén de én ott feladtam mondván ahhoz képest mekkora hype övezi eléggé silány alkotás. Aztán 1 év múlva kb újra megpróbáltam de akkor már az 1. évad végéig sem jutottam el. Szóval általában 2 esélyt kap.
2020. júl. 31. 03:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb a Tower of God-ot 10 perc után kinyomtam, a Digimon Adventures: (az új) meg egy részt ért meg nálam.

A legtovább a Naruto húzta 32 résszel, mielőtt sok-sok-sok-sok éve búcsút vettem tőle. De általában 2-3 epizód esélyt adok mindennek.

Egyszer valami "okos" megmondóember elkezdte, hogy "íratlan szabály, hogy minden animéből legalább hat részt kell nézni, mielőtt dobná az ember, de ezt a kocaanimések úgysem értik, mert idióták!" Ja, ő veteránnak mondta magát, aki bezzeg sosem dobott még animét, mert az ugye nem illő egy "igazi" animéstől. Hát... inkább leszek akkor büszke nem igazi animés, mint mazochista.

2020. júl. 31. 12:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Igazad van! Hat rész? Az már a fél anime!
2020. júl. 31. 13:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is valahogy úgy vagyok mint te, kérdező!
2020. júl. 31. 13:56
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Eddig 2 olyan dobott animém van, amiket már az internetes néztem.

Isekai Shokudou - 1. rész után dobtam

Outbreak Company - kb a feléig néztem, ami úgy 6 rész

Befejezettem 67 darab van, aktuális meg 11.

Én nem állok csak úgy neki animét nézni, hanem utánaolvasok, YouTube-on megnézek vele kapcsolatban pár dolgot, stb. (Sose szoktam reklamálni a spoilerek miatt) Így meg azért kicsit nehéz mellényúlni.

2020. aug. 1. 08:15
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Lehet hogy csak velem van igy , de Én azt szoktam figyelembe venni hogy a Főszereplő milyen személyiséggel rendelkezik ! ( Mert ha nekem a főszereplő nem tetszik , akkor hanyagolom ) Pl: HxH , Haikyuu stb ...
2020. aug. 1. 13:26
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Nálam attól is függ, hogy hány részes. Például, ha csak 12 részes akkor hogyha a 2. vagy 3. résznél még mindig nem indul be vagy nem értem, hogy mi akar az alaptörténet lenni akkor otthagyom. Volt már olyan is, hogy megpróbáltam később folytatni/előrőlkezdeni, de általában végül nem néztem meg.
2020. aug. 1. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Az anime hosszúságától függ. A Code Geassel vagy 9 részig kínoztam magam mire feladtam, de a Kamisama Kisst már a 3 rész után dobtam. (De idegesítő volt a főszereplő.)
2020. aug. 1. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!