Mennyi esélyt szoktatok adni egy animének?
Nagyon változó.
Azért ha nem borzasztóan idegesítő, akkor kb. 3-5 rész nekem. Persze, ha az ember előtte valamennyire utánanéz, akkor szerintem ritka, hogy olyan rémes animébe nyúl, aminek már az első részét sem tudja megnézni.
Volt több olyan anime is, amit az első rész után simán abbahagytam volna, de kicsit továbbnéztem, és a legnagyobb kedvenceim lettek végül (HxH, AoT).
Szóval már csak ezért sem szoktam első rész után feladni, ha látok benne némi fantáziát, és jó értékeleséket kapott.
Viszont vannak olyanok is, amiknek sok részük van (50+), elég felkapottak, de valahogy mégsem kötött le eddig (One Piece - 10. részig jutottam, Gintama - 40. rész olyan langyos víz nekem, Fullmetal Alchemist Brotherhood - 6. rész, bár ezt mindig próbálgatom, de 2 résznél sosem bírok többet, nem tudom, miért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!