Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mennyi esélyt szoktatok adni...

Mennyi esélyt szoktatok adni egy animének?

Figyelt kérdés
Én szeretem kivárni az első részt, de ha nagyon untat, akkor közben is simán dobom. Illetve ha tovább megyek vele, akkor is akármelyik részben sor kerülhet a kaszára, ha a minőség nem üt meg egy mércét.

2020. júl. 30. 16:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában az első epizódból látszik, hogy milyen anime lesz. Vannak kisebb-nagyobb nüanszok, amikre érdemes odafigyelni. Felőlem lehet lassú is akár 12 részig is, a lényeg, hogy lássam már az elején, hogy komolyan vették a dolgokat és sok időt fektettek a produkcióba (az elég hamar látszik, hogy milyen a megvalósítás, és mennyire átgondolt a cselekmény)
2020. aug. 1. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem igazán volt olyan anime amit dobtam volna. Visszanézve én a Free animét nem nézném meg még egyszer. Nekem unalmas volt. Míg amit írtatok ( TG, One Punch Man, Haikyuu) azok nálam a darálós tipus. Vagyis könnyen nézem. Minél hosszabb egy anime évada ( az más ha 80 rész fel van osztva pl: 4 évadra) annál nehezebben veszem rá magam hogy folytassam ( D. Gray-Man). Első 100+ részes animém nézem ( első évad) és elég nehezen veszem rá magam hogy folytassam. Jó a sztori, de sok a mennyiség egyszerre.
2020. aug. 6. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon változó.

Azért ha nem borzasztóan idegesítő, akkor kb. 3-5 rész nekem. Persze, ha az ember előtte valamennyire utánanéz, akkor szerintem ritka, hogy olyan rémes animébe nyúl, aminek már az első részét sem tudja megnézni.

Volt több olyan anime is, amit az első rész után simán abbahagytam volna, de kicsit továbbnéztem, és a legnagyobb kedvenceim lettek végül (HxH, AoT).

Szóval már csak ezért sem szoktam első rész után feladni, ha látok benne némi fantáziát, és jó értékeleséket kapott.

Viszont vannak olyanok is, amiknek sok részük van (50+), elég felkapottak, de valahogy mégsem kötött le eddig (One Piece - 10. részig jutottam, Gintama - 40. rész olyan langyos víz nekem, Fullmetal Alchemist Brotherhood - 6. rész, bár ezt mindig próbálgatom, de 2 résznél sosem bírok többet, nem tudom, miért).

2020. szept. 3. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!