Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik isekai világába reinkar...

Melyik isekai világába reinkarnálódnátok és mit kezdenétek magatokkal?

Figyelt kérdés

2021. febr. 17. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

konosuba, ha választhatok magamnak én is valamit (képességet, istennőt...)

bár belegondolva, majdnem az összes isekai világ szar, nagy esélyel inkább csak megidéznek, hogy kihasználjanak, mint hogy csak úgy normálisan reinkarnálódnánk, békésen

2021. febr. 18. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1-es a konosuba világa igazából szabad azt csinálhatsz amit akarsz kazuma saját belátása szerint vált kalandorrá és igen én is az istennőt választottam volna 😂😅 viccet félre téve sokkal erősebb mint bármely más képesség vagy tárgy mert meg tud gyógyítani mindent meg tud tisztítani mindent fel tud támasztani ahányszor csak akarja de amugy ezt nem szabadna de hát Aqua eléggé öntörvényű! Emiatt is a legjobb választás
2021. febr. 18. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni a szabályokat, mert protagonistaként majdnem bármelyikbe, csak úgy, ahogy esik úgy puffan alapon viszont Dog Days.
2021. febr. 19. 21:54
 4/4 Mézes Majoranna ***** válasza:
Tensei shitara slime datta ken. Ha választhatnék akkor egy ősi magas rangú démonná válnék (mint Diablo) és segítenék Rimuruéknak, vagy egy dámon úrrá :P :D
2023. ápr. 1. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!