Ha meghalna minden és mindenki, mondjuk elpusztul a bolygónk. Akkor is reinkarnálódnánk?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogy? Mert ha nincs hova akkor elég nehéz lenne elképzelni2011. ápr. 26. 09:20
1/9 anonim válasza:
Esetleg egy párhuzamos világba, vagy más bolygókra.
3/9 anonim válasza:
Fogadd el a tényt, hogy meghalsz és max. a földbe kerülsz a kukacok közé, vagy egy sötét urnába, és nem fogsz reinkarnálódni meg semmi ilyesmi...
4/9 anonim válasza:
Egy másik bolygón, ami hasonlít az itteni körülményekhez! Pont elég nagy az univerzum, hogy még legyen egy pár életképes bolygó benne.:)
5/9 anonim válasza:
Már nem reinkarnálódunk amúgy se.
6/9 anonim válasza:
de basszus milyen Sz@r lenne hogy meghalsz és nem történik semmi.
hát el se lehet képzelni ezt az embernek :O
7/9 anonim válasza:
Tudod, valójában az se biztos, hogy létezik ez a bolygó, és a világegyetem. Hisz a legtöbb dolog az agy képességeihez mérten épül körénk, de minden más a lélekre épül. Ha a halál stadiumába kerülünk, az agyunkal együtt szünik meg a világ, és rájövünk, hogy az egész Föld meg a Világegyetem csak az agyunk szüleménye volt, egy eszköz, hogy éljünk ebben világban.
9/9 anonim válasza:
szerintem igen is van élet a halál után is igaz lehet hogy nem olyan amit mi az agyunkkal eltudunk képzelni hanem valami egészen más mert szerintem a földbe a kukacok közé csak a testünket teszik de a lelkünk kiszáll a testből akkor amikor meghalunk és azt hogy a lelkünk hová megy utánna azt senki sem tudja lehet, hogy itt marad lehet hogy másik emberbe költözik de még az is lehet hogy meghal a testünkkel és a személyiségünkkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!