2012 dec.21. -én valóban elpusztul az emberiség?
Figyelt kérdés
olvastam nagyon sok sőt rengeteg oldalt,lapot,könyvet.. a meteorokról és a világvégéről de mindegyik mást ír. vanameik azt hogy nem lessz valameik azt hogy lessz.
erre kérem a válaszaikat és lehetőleg normális válaszokat!
14/F
2011. szept. 2. 00:55
1/29 Argloss válasza:
Mindegyik csak feltételezés, de elég valószínű, hogy egyszer ki fogunk pusztulni. Vagy azért, mert annyira tönkretesszük a földet, vagy azért, mert elkap minket egy meteor. Ezeket viszont egyáltalán nem lehet megjósolni, túl összetettek ahhoz, hogy azt tudja valaki mondani, hogy 2421. március 24.-én 15:21 perckor eltűnik az összes ember erről a bolygóról. Ez egy olyan kérdés, amivel nem érdemes foglalkozni.
2/29 anonim válasza:
2012 dec.21. -ét senki nem fogja neked megjósolni, csak hát ugye van egy ilyen story, amivel elég nagy példányszámban lehet eladni könyveket a 8 általánost végzetteknek. Biztos lesznek akik le is vetik magukat a 10-ik emeletről aznap, na őket dobták le anno a Taigetoszról.
3/29 Beliel válasza:
2012 december 21-én nagyon sok ember fog meghalni... kb annyi mint 2012 december 20-án, 19-én, 18-án és mint bármelyik másik nap.
4/29 anonim válasza:
Csak az idiótábbik fele. Küldök maj virágot a családodnak...
6/29 anonim válasza:
ja...én már el is kezdtem leengedni a hűtőt
8/29 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy eljönne a világvége... szerintem épp olyan december 21-e lesz, mint a többi, azzal a különbséggel, hogy több fanatikus lepi majdel az utcákat és a tereket valami katasztrófára várva :P
9/29 anonim válasza:
Legalább a keresőt tudnád használni, naponta 10 ilyen barom van!
10/29 anonim válasza:
Persze, nem is értem, minek szervezik a későbbi olimpiákat, foci vb-t. Ja, és minek tanul, dolgozik annyi ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!