2012 dec.21. -én valóban elpusztul az emberiség?
olvastam nagyon sok sőt rengeteg oldalt,lapot,könyvet.. a meteorokról és a világvégéről de mindegyik mást ír. vanameik azt hogy nem lessz valameik azt hogy lessz.
erre kérem a válaszaikat és lehetőleg normális válaszokat!
14/F
igen, elpusztul, ez kétségtelen.
ahogyan elpusztult 2009-ben 2000-ben, 1999-ben, 1989-ben, 1973-ban, vagy 1697, 1033-ban, 1000-ben...
Már az Asszírok is jövendöltek viágvégét, krisztus előtt 2800-ban kellett volna bekövetkeznie, amikor a maják még a fasorban sem voltak a naptárukkal.
Mingi jön valami önjelölt hülye, aki elkezdi a világvégét jövendölni, de ezek csak a saját félelmüket akarják másokra kivetíteni. Egyiknek sem érdemes hinni.
Anyám főnöke is már most a világ végére készül! :D
Na, ha 2012-ben sem pusztulunk el én már a negyedig világ végémet fogom túl élni az előbbi kronológia alapján :D
Egyébként ha lesz is valami az nem úgy fog bekövetkezni, hogy 21-én 0:00kor vége a világnak, változás lesz csak ez egy hosszabb folyamat.
Na most mivel ez a 2000-ik világ végés kérdés amivel megint szerencsém van eme oldalon ezért összesűrítem az eddig adott összes kommentet róla.:)))
Az van amiben hiszel, és az nincs amiben nem hiszel.
Világvége csak azoknak lesz akik hittek 2012. December. 21-ben.:)))))) Mert hogy nem lesz semmi.:)))
Én még olyat is láttam egy műsorban, hogy a Hold távolodik a Földtől, s ha nagyobb távolságra lesz, a Jupiter vonzása erősebb lesz a Földre, a Föld mozgása, pólusai megváltoznak és tiszta káosz lesz! Igaz, hogy több millió év múlva, de ilyen elmélet is van.
Amúgy 2012ben szerintem nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!